Køb billet

Tessa

Lørdag

Dronningen af rap er tilbage - glæd dig til at opleve Tessa, når hun indtager scenen på AiaSound 2023 med et brag!

Ben i næsen og noget på hjerte - Tessa er et af de absolut største navne i dansk rap og på den danske musikscene. Hendes bars taler for sig selv, og hun spytter dem ud gang på gang i hits på stribe, som alle lander i toppen af hitlisterne. Dronningen af rap har ganske enkelt indtaget Danmark med storm. Orige-E (Suspekt) beskriver hende som “det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år". Og dét kan man kun erklære sig enig i.

Tessa kom som sendt fra himlen, da hun udgav sin første single ‘Snakker For Meget’ i 2019, efterfulgt af ‘Okay’, ‘Ben’ og ‘Sjakalina’ - og sådan fortsætter hitparaden ufortrødent. Tessa har udfyldt et tomrum i det danske musiklandskab med sine ærlige, nyskabende tekster og flows. Hun letter hjertet gennem sin musik, og det går lige i hjertet på alle dem, der hører den. Hun er på rekordtid blevet en uundværlig artist, som stadig har accelererende kurs mod stjernerne. Hun er nomineret til 10 forskellige awards og har vundet hele 7 af dem - blandt andet ‘Årets Forbillede’, ‘Årets nye danske livenavn’ og ‘Bedste nordiske kunstner’ ved MTV Europe Music Awards i 2021.

I en brusende cocktail af store streaminghits som ‘Til Banken’, ‘Blæstegnen’, ‘TCM’ og ‘Ben’ og en historik af overdådige live performances, har Tessa skabt garanti for en kæmpe fest hver gang hun går på scenen. En fest, man genkender og samles om - Danmark har taget hende ind og gjort hende til folkeeje.

Efter en uforglemmelig performance i 2021 er dronningen af rap tilbage på AiaSound. Glæd dig til at opleve skarpe bars, flows du elsker og en storm af hits, når Tessa indtager scenen med et brag.