Adgang til AiaSound

Hvornår er festivalpladsen åben?

Festivalpladsen er åben alle dage fra kl. 12.00-00.00

Find vej: Aia ligger på naturskønne Tiøren i København, lige ud til Amager Strandvej 246. Følg skiltningen fra Amager Strandvej eller fra metroen ved Femøren St.

Skal jeg huske min Aia-billet digitalt eller printet?

JA. Du kan bare vise den fra din mailbox, der hvor du har modtaget den. På den måde kan billetten scannes i check in, så du kan få dit armbånd på. Let's go!

Find vej: Check in finder du lige ved Aias hovedindgang - ud til Amager Strandvej 246 (Tiøren). Følg bare skiltningen fra Amager Strandvej eller fra metroen ved Femøren St.

Skal jeg også huske mit billede-ID?

Yes, det skal du altid! AiaSound er jo en 18+ festival.
Så... hvis du ser ung ud (good for you!), kan du godt blive spurgt om billede-ID.

ledsagerkort/Adgang for handicappede

Har du et ledsagerkort? Så har du selvfølgelig mulighed for at få en ledsager med dig på Aia!
Du skal bare sikre dig din endags- eller partoutbillet, og du behøver ikke kontakte os på forhånd. Når du ankommer til festivalpladsen, skal du gå til Informationen og fremvise dit gyldige ledsagerkort. Her vil din ledsager få udleveret samme armbånd, som det du har.

Obs: Vi gør opmærksom på, at festivalen afholdes på at kuperet græsområde, hvilket kan give besvær eller udfordringer for gangbesværende og kørestolsbrugere.

Billetter

kan jeg opgradere fra endags til partout?

Ja da! Kontakt Ticketmasters Fan Gurantee på tlf. 38 48 16 30 mandag til fredag fra 10–17. Så sidder de klar til at hjælpe dig!

Hvordan modtager jeg min billet?

Når du har købt din billet via Ticketmaster, modtager du den elektronisk.

Kan du ikke finde din billet? Kontakt Ticketmaster HER eller på tlf. 38 48 16 30 - så sidder de klar til at hjælpe dig.

kan jeg overføre min billet til en anden?

Ja, selvfølgelig! Du kan overføre dine billetter til en anden med Ticket Transfer. Kontakt Ticketmasters Fan Gurantee på tlf. 38 48 16 30 mandag til fredag fra 10–17. Så sidder de klar til at hjælpe dig!

Kan jeg sælge min billet til en anden?

Det kan du tro - du kan sælge dine billetter via Ticket Resale. Kontakt Ticketmasters Fan Gurantee på tlf. 38 48 16 30 mandag til fredag fra 10–17. Så sidder de klar til at hjælpe dig!

Om AiaSound

Hvor er AiaSound lokaliseret?

AiaSound finder sted på Tiøren i København. Indgangen er placeret lige der, hvor Amager Strandvej og Hedegaardsvej krydser. Du kan nemt følge skiltningen fra Amager Strandvej eller fra Femøren st. Metro.
Festivalen er lokaliseret i et smukt naturområde med græs, sand og vand - kun 10 minutter væk fra Københavns pulserende byliv.

Symbolikken bag navnet AiaSound

I middelhavsområdet symboliserer “Aya” musikken og udfoldelsen af den kreative sjæl, og samtidig er det et ord hele verden kan forstå og udtale. På hjemlige kanter har navnet en signifikant historisk betydning, da Øresund på oldnordisk hed Eyrarsund. “Eyrar” betyder strandbugt og sund hedder “Sound” på engelsk. Vi har ladet os inspirere og givet navnet et twist - heraf kommer AiaSound.

Hvornår afholdes aia '24? 

AiaSound 2024 afholdes d. 1.-2.-3. august. Vi glæder os!

På festivalpladsen

Kan jeg overnatte på festivalpladsen?

Festivalpladsen er åben alle dage fra kl. 12.00-00.00, så alle kan sove under egne dyner. Lad os lige være helt ærlige… Hvem vil ikke gerne have en fantastisk festivaldag - efterfulgt af en god nats søvn, et varmt bad og en lækker brunch, og SÅ tilbage på festival - uden at gå glip af noget?

kan jeg oplade min telefon og er der en garderobe?

Ja, du kan både opbevare dine ting og oplade din telefon på festivalpladsen via Volt! Så kan du altid finde alle dine sager, dine venner og forevige din Aia-oplevelse. We love <3

kan jeg have egne stole, kæmpestore tasker og lignende med?

En almindelig taske er helt fint - men lad din kæmpestore kuffert blive hjemme. Stole og lign. får du slet ikke brug for: Der er opstillet hyggelige loungeområder og siddepladser rundt på hele festivalpladsen, hvor du kan smide benene op, når du vil! 

Må jeg medbringe kameraudstyr og lignende på festivalpladsen?

Professionelt kamera- og lydudstyr er kun tilladt med et pressekort. Skal du tage billeder til et medie, har du mulighed for at få tildelt et pressekort. Kontakt Aias presseafdeling her: kristina.sindberg@gknordic.com

Har du et polaroid, digitalkamera el. lign., du foreviger dine minder med, i stedet for IPhone, er det selvfølgelig tilladt.

Må jeg medbringe dyr på festivalpladsen?

Lad dit søde kæledyr blive derhjemme! Det er desværre ikke muligt at medbringe dyr på pladsen.

Hvordan kan jeg betale på festivalpladsen?

AiaSound er kontantløs. Du kan benytte enten betalingskort/kontaktløs eller sætte penge ind på et Aia cash card.

Cash card kan benyttes i alle festivalens barer.
Kortet kan både benyttes af private og virksomheder. *Kortet er personligt bundet til billetten - husk at benytte samme mail, som billetten er købt med.

Hvor finder jeg førstehjælp på festivalpladsen?

Har du brug for hjælp, kan du henvende dig i en af førstehjælpsteltene, tage kontakt til festivalens samaritter eller en hvilken som helst medarbejder i boderne, der vil hente hjælp via det interne kommunikationssystem.

Alkoholpolitik

AiaSound er en 18+ festival. Derfor kan alle på pladsen købe og indtage alkohol. Vi opfordrer til at drikke med omtanke. Der er synligt markerede vandposter rundt på pladsen, så alle har adgang til vand, ligesom der også findes alkoholfrie alternativer i barerne. Det er en god ide at medbringe en tom drikkedunk, så du altid kan fylde den med vand. Stay hydrated!

For festivalens frivillige og medarbejdere er det ikke tilladt at indtage alkohol eller være beruset, mens man er på vagt.

nultolerance for stoffer mv.

AiaSound har nultolerance over for stoffer og våben. Politiet patruljerer pladsen jævnligt og de har selvfølgelig ret til at konfiskere stoffer og våben samt udstede bøder. Reglen gælder alle - ansatte, frivillige og gæster på pladsen.

Vi forbeholder os retten til at bortvise enhver af ovenstående personer fra festivalen, hvis vedkommende tager stoffer, er påvirket af stoffer eller bærer våben.

Mad & drikke

Må jeg medbringe mad og drikke på festivalpladsen?

Du skal slet ikke bekymre dig om at smøre en madpakke – vi har dig! På festivalpladsen finder du et bredt udvalg af drikke og gastronomi fra øverste hylde. Det mener vi nemlig spiller en stor rolle for helhedsoplevelsen. ¨
Du er velkommen til at tage en tom drikkedunk med dig på pladsen, så du kan stay hydrated og fylde den i de opstillede vandposter.

Transport & parkering

Kan jeg tage offentlig transport til aia?

For at komme til Aia med offentlig transport, kan du hoppe på Metro M2 mod Kastrup Lufthavn og stå af på Femøren Station. Herfra ligger indgangen 2 minutter væk på gåben. Husk at passe på omgivelserne og hinanden i offentlig transport.

er der cykelparkering ved pladsen?

Ja! Vi elsker cykler, og derfor har vi også lavet cykelparkering lige ved siden af festivalpladsen. Hvis du har et el-løbehjul, kan er der også plads til at parkere det her.

Kan jeg oplade min elbil, mens jeg er på aia?

Der er ingen ladestande til elbiler på den tætteste parkeringsplads - men vi henviser til at finde en i nærheden. Google is your friend! Herunder kan du se nogle af udbyderne i nærområdet:
- E.ON
- Sperto
- Clever

Hvad hvis jeg er gående til festivalen?

Hvis du går til festivalen, kan du ikke undgå at se hovedindgangen - lige der, hvor Bøjlevej krydser Amager Strandvej. Her finder du armbåndspåsætningen, og så kan du kan gå direkte ind på Aia. What's not to love?

Er der parkeringsmuligheder ved pladsen?

Vi anbefaler gåben, cyklen eller offentlig transport til Aia - det er lettest for dig og det er bedst for miljøet!
Af samme grund har vi erstattet parkering for biler med cykelparkering. Hvis du alligevel tager bilen, henviser vi til København- og Tårnby Kommunes parkeringsmuligheder i området.