Adgang & sikkerhed

Hvad er aldersgrænsen for at deltage på AiaSound?

Aldersgrænsen for at deltage på festivalener 18 år. Husk derfor også at medbringe et gyldigt billede-ID sammen med din billet.

Hvad er adgangskravet for at komme ind på pladsen?

For at få adgang til festivalpladsen, skal du fremvise en gyldig billet og gyldigt billede-ID.

Kan jeg blive afvist ved indgangen?

Følgende punkter medfører en resolut afvisning ved indgangen:
— Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år eller ikke kan fremvise et gyldigt billede-ID.
— Hvis du er påvirket af euforiserende stoffer.
— Hvis du forsøger at medbringe våben på festivalen.
— Hvis du har en truende adfærd overfor andre gæster og/eller personale.

Adgang for handicappede

AiaSound er en festival med plads til alle. Derfor har vi gjort pladsen handicapvenlig, så vi sikrer alle den ultimative festivaloplevelse. Nærmere information omkring indgang, specifikke områder mv. følger. Du har selvfølgelig mulighed for at få en ledsager med. I så fald bedes du rette henvendelse til kontakt@aiasoundfestival.dk. Ved ankomst på pladsen skal du kontakte informationen og fremvise et gyldigt ledsagerkort, hvorefter din ledsager vil få udleveret et armbånd. Vi skal dog gøre opmærksom på, at festivalpladsen er placeret på et kuperet område med græs, bakker og flis på jorden, hvilket kan give visse udfordringer for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Billetter

kan jeg opgradere fra endags til partout?

Ja da! Kontakt Ticketmaster HER eller på tlf. 38 48 16 30 - så sidder de klar til at hjælpe dig.

Hvor og hvem skal jeg vise min billet?

For at få adgang til festivalpladsen, skal din billet veksles til et armbånd. Armbåndspåsætningen finder du ved hovedindgangen, som ligger ud til Amager Strandvej nr. 246. Du kan følge skiltningen fra Amager Strandvej eller fra metroen ved Femøren St., for at komme frem til armbåndspåsætningen og videre ind på festivalpladsen.

kan jeg overdrage min billet til en anden?

Ja, selvfølgelig! Hvis du ønsker at overdrage din billet til en anden eller har andre spørgsmål, kan du kontakte Ticketmaster HER eller på tlf. 38 48 16 30 - så sidder de klar til at hjælpe dig.

Jeg kan ikke finde min billet, hvad gør jeg?

Vi anbefaler selvfølgelig, at du har styr på billetten inden festivalen går i gang. Hvis du ikke kan finde din festivalbillet, kan du kan du kontakte Ticketmaster HER eller på tlf. 38 48 16 30 - så sidder de klar til at hjælpe dig.

Hvordan modtager jeg min billet?

Når du har købt din billet via Ticketmaster, modtager du  billetten elektronisk. Vi opfordrer til at fremvise billetten digitalt ved indgangen frem for at printe den ud, for at skåne miljøet.

Om AiaSound

Hvor er AiaSound lokaliseret?

AiaSound finder sted på Tiøren i København. Indgangen er placeret lige der, hvor Amager Strandvej ogHedegaardsvej krydser. Du kan nemt følge skiltningen fra Amager Strandvej eller fra Femøren st. Metro. Festivalen er lokaliseret i et smukt naturområde med græs, sand og vand - kun 10 minutter væk fra Københavns pulserende byliv.

Hvornår afholdes AiaSound?

AiaSound afholdes den 10.-11.-12. august 2023.
Vi glæder os!

Symbolikken bag navnet AiaSound

I middelhavsområdet symboliserer “Aya” musikken og udfoldelsen af den kreative sjæl, og samtidig er det et ord hele verden kan forstå og udtale. På hjemlige kanter har navnet en signifikant historisk betydning, da Øresund på oldnordisk hed Eyrarsund. “Eyrar” betyder strandbugt og sund hedder “Sound” på engelsk. Vi har ladet os inspirere og givet navnet et twist - heraf kommer AiaSound.

På festivalpladsen

Er der mulighed for opbevaring i en garderobe?

Ja! Det er muligt at opbevare ejendele i en garderobe eller oplade din telefon via Volt.

Nultolerance for narkotika og våben

AiaSound har nultolerance over for stoffer og våben. Politiet patruljerer pladsen jævnligt og er opmærksom på blandt andet dette. Ligeledes har de ret til at konfiskere stoffer og våben samt udstede bøder. Reglen gælder alle - ansatte, frivillige og gæster på pladsen.

Vi forbeholder os retten til at bortvise enhver af ovenstående personer fra festivalen, hvis vedkommende tager stoffer, er påvirket af stoffer eller bærer våben.

Hvad er alkoholpolitikken på AiaSound?

AiaSound er en 18+ festival. Alle kan derfor lovligt købe og indtage alkohol på pladsen. Vi opfordrer alle til at drikke med omtanke. Der vil være synligt markerede vandposter rundt på pladsen, så alle har adgang til vand, ligesom der også vil være alkoholfrie alternativer i barerne. Vi anbefaler, at du medbringer din egen drikkedunk, så du altid kan fylde den med vand. Stay hydrated.

For festivalens frivillige og medarbejdere er det ikke tilladt at indtage alkohol eller være beruset, mens man er på vagt.

Kan jeg overnatte på festivalpladsen?

Festivalpladsen er åben alle dage fra kl. 12-00, så alle kan soveunder egne dyner. Lad os lige være helt ærlige… Hvem vil ikke gerne have en fantastisk festivaldag - efterfulgt af en god nats søvn, et varmt bad og en lækker brunch, og SÅ tilbage på festival - uden at gå glip af noget?

Må jeg medbringe dyr på festivalpladsen?

Lad dit søde kæledyr blive derhjemme! Det er desværre ikke muligt at medbringe dyr på pladsen.

Kan jeg have egne stole, kufferter/store tasker og lignende med?

En almindelig taske er helt fint - men lad din kæmpestore kuffert blive hjemme. Stole og lign. får du slet ikke brug for: Der er nemlig opstillet hyggelige loungeområder og siddepladser rundt på hele festivalpladsen, hvor du kan smide benene op, når du vil! 

Hvor finder jeg førstehjælp på festivalpladsen?

Har du brug for hjælp, kan du henvende dig i en af førstehjælpsteltene, tage kontakt til festivalens samaritter eller en hvilken som helst medarbejder i boderne, der vil hente hjælp via det interne kommunikationssystem.

Må jeg medbringe kameraudstyr og lignende på festivalpladsen?

Som udgangspunkt må kamera og lydudstyr ikke medbringes. Men hvis du har et digitalkamera, du foreviger dine minder med i stedet for en smartphone, er det naturligvis tilladt. Dog er professionelt kamera- og lydudstyr ikke tilladt. Skal du tage billeder til andet end privat brug, for eksempel til et medie, har du mulighed for at få tildelt et pressekort. Her bedes du kontakte vores presseafdeling via mail: presse@aiasoundfestival.com

Hvordan kan jeg betale på festivalpladsen?

AiaSound er kontantløs. Du kan benytte enten betalingskort/kontaktløs eller sætte penge ind på et forbrugskort.

Forbrugskort kan benyttes i alle festivalens barer og i VIP-restauranten. Kortet kan både benyttes til private og virksomheder. *Kortet er personligt bundet til billetten - husk at benytte samme mail, som billetten er købt med.

Mad & drikke

Må jeg medbringe mad og drikke på festivalpladsen?

Du skal slet ikke bekymre dig om at smøre en madpakke – vi har dig! På festivalpladsen finder du et bredt udvalg af drikke og gastronomi fra øverste hylde. Det mener vi nemlig, spiller en stor rolle for helhedsoplevelsen.
Du er dog velkommen til at tage en tom drikkedunk med dig på pladsen, så du kan stay hydrated og fylde den i de opstillede vandposter.

Transport & parkering

Kan jeg tage offentlig transport til festivalen?

For at komme til AiaSound med offentlig transport, kan du hoppe på Metro M2 mod Kastrup Lufthavn og stå af på Femøren Station. Herfra ligger indgangen 2 minutter væk på gåben. Husk at passe på omgivelserne og hinanden i offentlig transport.

Er der parkeringsmuligheder på AiaSound?

Vi anbefaler gåben, cyklen eller offentlig transport til AiaSound - det er lettest for dig og det er bedst for miljøet! Af samme grund har vi erstattet parkering for biler med cykelparkering. Hvis du alligevel tager bilen, henviser vi til København- og Tårnby Kommunes parkeringsmuligheder i området.

Kan jeg oplade min elbil ved festivalen?

Der er ingen ladestande til elbiler på den tætteste parkeringsplads - men vi henviser til at finde en i nærheden. Ved hjælp af din smartphone kan du let finde deres lokationer. Herunder kan du se nogle af udbyderne i nærområdet:
- E.ON
- Sperto
- Clever

Hvad hvis jeg er gående til festivalen?

Hvis du er gående til festivalen, kan du ikke undgå at se hovedindgangen - lige der, hvor Bøjlevej krydser Amager Strandvej. Her finder du armbåndspåsætningen, hvorefter du kan gå direkte ind til en skøn festivaloplevelse.

Er der cykelparkering ved festivalpladsen?

Ja! Du kan parkere din cykel lige ved siden af festivalpladsen. Dette gælder også el-løbehjul.