Oplev hele Københavns musikfestival Aiasound

VI <3 VORES FRIVILLIGE

TAK FOR I ÅR - tak til alle seje frivillige, der skabte AiaSound 2023 med os. Vi havde aldrig klaret den uden. Vi glæder os allerede til at se jer på Aia '24! Stay tuned for tilmeldingen til 2024...

Aia er dans under åben himmel og stedet hvor man skaber livslange minder i sommersolens stråler. I fællesskab skaber vi et eventyrligt univers og 3 uforglemmelige festivaldage, når vi forvandler Tiøren til AiaSound.
Vi garanterer en masse nye bekendtskaber, en oplevelse for livet - og rigtig gode vibes. Som en del af Aia Volunteer har du rig mulighed for at udforske personlige kompetencer og prøve kræfter med nye opgaver, som vil inspirere i mange år frem. Ingen frivillige ildsjæle, ingen festival - så simpelt er det.

How to: Frivillig

01 Sign up

Du tilmelder dig som frivillig på AiaSound '23.

02 Team

Du vælger dit hold allerede når du tilmelder dig. (se hold her)

03 vagt

Vælg din vagt direkte fra dit holds vagtplan! Vagter er først til mølle.

04 intro

Du får info løbende - også om check in og mødested på festivalpladsen :)

Aiasound '23 - let's gooo0!

Hvis du ønsker at være frivillig med en eller flere venner/veninder, skal I huske at tilmelde jer det samme hold. Så kan I vælge den samme vagt, når vagtplanerne åbner. Obs. vagterne for hvert hold er først til mølle.

Din vagt

Du kan vælge at være en del af Aia-holdet før, under eller efter AiaSound. Vi har gjort det simpelt, så du kun skal have én vagt - uanset hvilket hold du tilmelder dig - så du har én dags arbejde og minimum 2 dages fest. En vagt er mellem 10-12 timer: Når vi nærmer os festivalen, vil tiden være helt præcis - vi er fleksible og håber, du vil være det samme <3

Før festivalen: 1 vagt (12 timer)
Under festivalen: 1 vagt (10-12 timer)
Efter festivalen: 1 vagt (10-12 timer)

What’s in it for you?

For din indsats som frivillig lover vi...

— Adgang alle festivalens dage.
— Mad og drikke under din vagt.
— Årets frivillig T-shirt.
— Et indblik i festivalen behind the scenes.
— Nye venner og bekendtskaber.
— En oplevelse og minder for livet.
— Ekstra spice til CV’et - du er med til at skabe hele Københavns festival.

Hold & områder

Opbygning - (alle pladser besat)

Kan du svinge en malerpensel, en hammer eller bruge en skruemaskine? Så er det DIG vi leder efter, når vi sammen skal bygge festivalpladsen anno 2023! Om du er mester, lærling, uerfaren eller blot interesseret er underordnet. Det vigtigste er, at du har gåpåmod og lyst til at være med. Vi garanterer god stemning og sved på panden, mens vi skaber magi og lægger fundamentet for hele Københavns festival :)

Opgaver tæller bl.a:
—Malerarbejde.
—Hamre, skrue, save, sømme.
—Opbygning af barer og områder.
—Opstille hegn langs pladsen.

Vagt før festivalen: 1 x 12 timer.
Tidsrum: 7. august - 9. august.

Safety (FØR) - (alle pladser besat)

Er du suveræn til at holde overblikket? God med mennesker? Eller overvejer du en fremtid hos politiet, et vagtselskab eller noget helt tredje? Så er det dig vi leder efter til Safety-holdet! Vi mangler nemlig et mindre hold, som kan holde øje med både crew og festivalpladsen, mens vi bygger den op :)

Opgaver tæller bl.a:
—Holde øje med festivalens produktionsområde.
—Passe på festivalpladsen, mens den bliver bygget op.

Vagt før festivalen: 1x 12 timer.
Tidsrum: 7.-9. august.

Bar - (alle pladser besat)

Kan du lide at skænke fadøl under åben himmel? Så er det dig vi leder efter til Aia23-barholdet! Sammen med dit team bliver du festens mødepunkt, mens du er med til at sprede en helt fantastisk stemning på pladsen - og selvfølgelig også sørge for at ingen tørster :) Om du er uddannet bartender eller aldrig har stået i en bar før er underordnet - det vigtigste er, at du har gåpåmod og lyst til at være en del af holdet.

Opgaver tæller bl.a:
—At skænke kolde fadøl og mixe drinks.
—Kommunikation og/eller betjening af gæsterne.
—At have en fest og sprede god energi.

Vagt under festivalen: 1x 10-12 timer.

Safety - (alle pladser besat)

Det absolut vigtigste på en festivalplads? Selvfølgelig at alle kan føle sig trygge, så oplevelsen kan nydes 100% uden bekymringer. Derfor mangler vi DIG, som er hooked på mennesker, overblik og sikkerhed.
AiaSounds sikkerhedsteam Eagle Shark, beskæftiger sig dagligt med bl.a. efterforskning og fysisk sikkerhed. På Aia har de brug for en håndfuld knivskarpe frivillige på udvalgte poster. Måske tilmelder du dig af ren og skær interesse (forståeligt!) - måske overvejer du en fremtid hos politiet, et vagtselskab eller noget tredje? Fælles er, at du har chancen for at komme helt tæt på sikkerhedsteamet og -opgaverne bagom Aia!

Opgaver tæller bl.a:
—Holde styr på gæster og flow i samarbejde med Eagle Shark.
—Holde øje ved indgang og/eller nødudgange.
—Være crowd safety foran scenen under koncerter.
—Kommunikation med gæster.

Vagt under festivalen: 1x 10-12 timer.

Stage CREW - (alle pladser besat)

Overvejer du en fremtid i musik- eller livebranchen? Er du hurtig med kabler, instrumenter og stage gear? Eller vil du bare gerne prøve noget helt nyt? Så er det dig vi leder efter til AiaSound Stage Crew! Mærk festivalfølelsen HELT tæt på - vi lover sjove og spændende timer “behind the scenes” på pladsen, når du sammen med dit hold står for, at festivalens scene A eller B er preppet og klar til hver artist i dagens program. Sammen rykker I ind på scenen imellem hver act og sørger for at det hele spiller :)  Erfaring er ikke et krav - det vigtigste er, at du har gåpåmod og har lyst til at være med.

Opgaver tæller bl.a:
— Pakke ned og stille op før/mellem/efter artistoptrædener.
— Skubbe/løfte gear fra trucks til scenen - rundt på scenen - og tilbage i trucks.

Vagt under festivalen: 1x 10-12 timer. Lidt muller er et plus her!

Check in - (alle pladser besat)

Er du udadvendt eller en partystarter - og har du lyst til at møde en masse mennesker? Så er det dig vi leder efter til vores check in-hold! Her bliver du den første folk møder på deres festivaloplevelse: Forvent at blive smittet med højt humør og rigtig gode vibes. Sammen med dit hold sørger du for, at gæsterne får deres armbånd på, inden du sender dem godt afsted ind på festivalpladsen!

Opgaver tæller bl.a:
—Scanne billetter i indgangen.
—Udlevere armbånd til gæster og frivillige.
—Sende alle godt afsted på pladsen.

Vagt under festival: 1x 10-12 timer.

Ressource & renovation - (alle pladser besat)

Er du klar til at joine holdet, der går allerforrest - alt imens du møder nye mennesker og har det sjovt? Så er det dig vi leder efter til ressource & renovation! Et vigtigt led i AiaSounds bæredygtighedsstrategi er at minimere co2-fodspor de 3 festivaldage og sørge for, at oprydningen spiller max. Vi garanterer fed stemning, nye bekendtskaber og et betydningsfuldt formål - mens du også kan udvide egne horisonter på bæredygtighedsfronten!

Opgaver tæller bl.a:
—Rydde op og indsamle affald fra festivalpladsen.
—Sortering af affald i fraktioner.

Vagter under festivalen: 1x 10-12 timer.
*obs: kan overlappe pladsens åbnings- og lukketider.

avengers - (alle pladser besat)

Klar til hvad end livet byder dig? På Avengers er du hele Aias superhelt - du tager nemlig derhen, hvor der er brug for dig! Det er svært at sige præcis hvor du ender og hvad du kommer til at lave - men vi kan sige, at du bliver ganske uundværlig, og at du vil møde en hel masse søde mennesker på din vej - alt imens du har en fest, selvfølgelig.

Opgaver kan bl.a. være…
- Akutte opgaver fra højre. Har du kørekort, kan det fx være du skal hente strips, et trommesæt eller... is? Mulighederne er uendelige.
- Touch ups af festivalen.
- Mindre praktiske opgaver: hamre, skrue, save, sømme.
- Støtte til de andre hold, afhængig af behov.

Vagt under festivalen: 1x 10-12 timer.

Nedpakning - (alle pladser besat)

Kan du svinge en hammer eller bruge en skruemaskine? Så er det DIG vi leder efter, når vi sammen skal pakke festivalpladsen ned igen! Om du er tømrermester, lærling, uerfaren eller bare interesseret er underordnet. Det vigtigste er, at du har gåpåmod og lyst til at være med. Vi garanterer god stemning og sved på panden, mens vi tryller hele AiaSound væk igen for i år.

Opgaver tæller bl.a…
—Nedpakning af barer, områder og atmosfære.
—Nedtagning af hegn.

Vagt efter festivalen: 1x 10-12 timer.
Tidsrum: 13. august.

LEDER DU EFTER SVAR?

Alder

For at være frivillig skal du være fyldt 18 år.

Får jeg mad og drikke under min vagt?

Ja, der vil være mad og drikke mens du er på vagt! Det er smart at have spist hjemmefra, så du har god energi, når du møder. Din holdleder sørger selvfølgelig for at lægge pauser ind i vagten.

Mit hold, min rolle & vagtplan

Du kan se al info om din frivillighed på AiaSound inde på frivilligportalen: frivillig.aiasoundfestival.dk. Tjek den venstre kolonne, når du er logget ind. Her finder du dit hold - og senere din holdleder, vagt og billet til festivalen.

Hvor og hvordan tjekker jeg ind?

Når du ankommer til AiaSound, skal du gå til frivillig-check in, hvor du får udleveret dit armbånd - uanset om du skal være frivillig eller gæst den pågældende dag. Her skal du bare have din frivilligbillet og gyldigt billede-ID klar :)

Din holdleder sørger for at give dig al den info, du har brug for, forud for festivalen!

Min frivilligportal

For at logge ind på Frivilligportalen, skal du være tilmeldt som frivillig til Aia ‘23. Du opretter en bruger, når du tilmelder dig! Er du allerede tilmeldt, kan du logge ind HER.

Kan jeg overnatte på festivalen?

Bare rolig - alle sover derhjemme under egne dyner! Derfor kan du også altid være helt frisk og veloplagt til din vagt. We love.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte frivilligafdelingen på: frivillig@aiasoundfestival.com.

Foreninger på AiaSound

Skal jeres forening være en del af AiaSound 2023? Send en mail til frivillig@aiasoundfestival.com og hør mere.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bliver syg?

Hvis du bliver syg, skal du ringe hurtigst muligt til frivilligkontoret på +45 71 33 64 79. Du skal ringe til frivilligtelefonen, da en sms eller e-mail ikke er gyldig. Ved sygdom forbeholder vi os retten til fremsendelse af egenbetalt lægeerklæring.

Afmeldingsfrist

Når du tilmelder dig et hold og vælger din vagt, forventer vi, at du kommer! Sådan sikrer du dig nemlig også en plads som frivillig på Aia. Der er ventelister til alle fyldte hold - derfor er det vigtigt, du melder fra hurtigst muligt, hvis du er forhindret!

Den absolut sidste deadline for afmelding er 1. juli.
Her har vi brug for all hands on deck, så vi sammen kan skabe AiaSound 2023. Efter 1. juli er din tilmelding som frivillig bindende.

Frameld dig: Gå til Frivilligportalen her - klik øverst på dit navn -> profil -> frameld.

Hvad sker der, hvis jeg ikke møder op?

Ved udeblivelse af en vagt, er det et brud på vores vilkår for frivilligt arbejde. Du vil derfor blive pålagt en afgift på 1.499 kr. for din billet, få klippet dit armbånd og blive registreret som uønsket frivillig til fremtidige festivaler.

Regler og vilkår

— Efter afmeldingsfristen d. 1. juli er din tilmelding som frivillig bindende.

— Det er ikke tilladt at tage noget, der ikke er dit - heller ikke øl fra en bar. Det er heller ikke tilladt at give noget ud gratis.

— AiaSound har nultolerance overfor alkohol. Du må ikke være påvirket af alkohol - hverken når du møder ind til din vagt eller i løbet af din vagt.

— AiaSound har nultolerance over for narkotika.