Aia er dans under åben himmel og stedet hvor man skaber livslange minder i sommersolens stråler.
Oplev et stjernespækket line-up med nogle af de mest populære danske og internationale artister - håndplukket nøje til Aias eventyrlige univers.
Med mere end 27 koncerter over festivalens 3 dage, en kapacitet på 20.000 gæster pr. dag og gastronomi fra øverste hylde, sikrer vi dig en uforglemmelig festivaloplevelse på naturskønne Tiøren i København.

Aia Experience

Vi er til for, at du får en oplevelse, du aldrig vil glemme. Her er vores virtuelle oplevelse.

Oplev hele Københavns musikfestival Aiasound
Oplev hele Københavns musikfestival Aiasound
Oplev hele Københavns musikfestival Aiasound
Oplev hele Københavns musikfestival Aiasound
Oplev hele Københavns musikfestival Aiasound
Oplev hele Københavns musikfestival Aiasound

Se med

koncerter 2022

Steve Aoki 2022

vi <3 vores gæster

Tiësto 2022

AIASOUND 2021 (tidl. øresound)

Dit horoskop for

22. december - 19. januar

Stenbukken

Capricorn

Maj byder på en spændende måned med et væld af nye muligheder. Du vil opleve en tid, hvor du nysgerrigt går til værks i opdagelsen af nye artister, særligt inden for R&B-genren.

20. januar - 18. februar

Vandmanden

Aquarius

Hvis der var en måned, hvor liveoplevelserne stod i kø (udover AiaSound til august), så er det maj. Et væld af spændende oplevelser står for døren nær dig - om det er større eller mindre arrangementer er ikke afgørende. Du skal bare ud for at se og mærke energien blandt mennesker. 

19. februar - 20. marts

Fisken

Pisces

Du vil snart støde på en ny artist - muligvis en artist du allerede kender, men indtil nu har afholdt dig fra at lytte ordentligt til - det ændrer sig nu! Alt fra det nye til det gamle, det kendte til det ukendte - du kan ikke få nok, og det er lige som det skal være. For intet slår følelsen af at finde en ny artist, man ikke kan få nok af.

21. marts - 19. april

Vædderen

Aries

Hvis du ikke allerede kendte til det, kommer du til det nu. Du går old school - en ting er at høre alle de gode gamle 70’er- og 80’er-sange. En anden ting er at høre moderne remixes af dem på YouTube og SoundCloud. Og det er netop hvad du begynder på - SÅ magisk!

20. april - 20. maj

Tyren

Taurus

Maj måned byder på en safe zone af alt det musik, du kender og elsker i forvejen. Det er alle de sikre valg, de velkendte bangers og de evigt fantastiske playlister, der ryger på!

21. maj - 20. juni

Tvillingen

Gemini

Du er nysgerrig på hvor du kan blive ført hen, hvis du udfordrer skæbnen. Find en håndfuld af dine yndlingssange og tryk “Gå til sangradio”. Se magien udfolde sig og rid med på eventyret, der kan tage dig i alle retninger.

21. juni - 22. juli

Krebsen

Cancer

Nogle gange er det sundt at kigge fremad og nogle gange er det sundt at dvæle lidt ved fortiden. Maj måned vil byde på en kombination - du vil nyde bangers af bl.a. Elton Johns nyfortolkninger. Særligt når du går lange ture i det, der begynder mere og mere at minde om sol og sommer - JA TAK.

23. juli - 22. august

LØven

Leo

Om du er en af dem, der har holdt dit nytårsforsæt eller ej, så er én ting sikker - du begynder at planlægge din sommer. Og hvilken bedre måde at starte på, end med en blanding af alle de fede artister, der kommer på AiaSound til august. “Give Me Everything Tonight” med Ne-Yo kan vel godt klare et lyt eller 200.

23. august - 22. september

Jomfruen

Virgo

Du veksler meget mellem et bredt væld af genrer for tiden, og alt afhængig af dit humør og hvad du laver, kommer musikken på. Sådan vil det fortsætte i maj, men du vil også finde mere ro og samtidig connecte med flere venner og familie over den samme musik.  

23. september - 22. oktober

Vægten

Libra

00’erne og 10’erne har ringet. De skal bede dig om at synge endnu højere under bruseren, når du jammer til de evigt mange bangers og med gedigen hånd styrer dit one-man-band. Fortsæt det endelig, skrål endnu højere - og varm stemmebåndet op til august.

23. oktober - 21. november

Skorpionen

Scorpio

Du er en af dem, der laver playlister til alt - humør, begivenhed, årstid og ugedag. Og allerede nu begynder du så småt at overveje dine til- og fravalg til den helt store sommerplayliste. Det er de store valg, der står for døren og det bliver overvejet med grundig hånd.

22. november - 21. december

Skytten

Sagittarius

Musikken i maj skal ikke kun nydes alene - den skal også nydes med andre. Måske det er til koncerter, måske det er en hyggelig aften med venner eller måske du bare kører et filmmaraton af alle de sikre musicals: Grease, High School Musical, La La Land - og listen fortsætter.