Køb billet

KALASET

Fredag

Glæd dig til at opleve KALASET, når de indtager scenen på AiaSound ‘24!

Byd et kæmpe stort velkommen til dit nye yndlingsband: KALASET. Wauw - støvet har kun lige lagt sig ovenpå deres imponerende 2023, der bl.a. bød på koncerter rundt i landet og bandets anden P3’s Uundgåelige med storhittet ’Tag Mig Som Jeg Er’.

Det unge, prisvindende indierockband opruster igen og er klar til at indtage store livescener i 2024 - ovenikøbet lover de ny musik i foråret 2024. Musikredaktionen hos GAFFA tøvede ikke med at give både debutalbum og forårskoncert 5 stjerner med kommentaren;”Dét dér. Det er musik, der kan få et halvt hundrede tusinde mennesker til at hoppe i takt og rammes af dagen-der på hæshed.’’KALASET har bygget et hus. Et hjem. Alle er inviteret.”Og netop dét, er essensen i KALASET’’.

Bandet, som i 2,5 år har boet sammen i en lille by udenfor Skanderborg, er nu flyttet fra hinanden til alle afkroge af Danmark. Deres hus udvides og alle er inviteret med i det nye kollektiv - dét lige foran scenen, hvor bandet er bedst og publikum er i fokus. KALASET emmer af ung energi, power, en skarp vokal og et fængende band. Med catchy og tempofyldte hits, fortryller de alle ind i deres musikalske univers.

Glæd dig til at opleve KALASET, når de indtager scenen på AiaSound ‘24!