Køb billet

Ravens

Fredag

Har du nogensinde oplevet en DJ, der bruger sin pult som guitar, når der scratches? Det kommer du til - glæd dig til at opleve RAVENS på AiaSound!

Har du nogensinde oplevet en DJ, der bruger sin pult som en guitar, når der scratches? Det kommer du til - under aliaset "RAVENS" har den voksende parisiske DJ vist sig at være en performer, der absolut er til at regne med. Han har opbygget et solidt ry for sig selv på tværs af Europa og Mellemøsten, med eksplosive optrædener i fremtrædende klubber som L'Arc Paris, Manko Doha og Gotham Luxembourg, og kommanderet scener over hele verden under sine optrædener i det bemærkelsesværdige 1oak Las Vegas, Scandal London, Theatro Marrakech og Shalvata (Tel Aviv) for at nævne nogle få.

At være DJ har altid været en barndomsdrøm for RAVENS. Siden en ung alder husker han, at elektronisk musik var en inspirationskilde - i begyndelsen holdt han sig tæt på sine franske rødder med Bob Sinclars "World Hold On", Justices "Dance" og Martin Solveigs "Rejection". Mens han var forelsket af musikken, blev hans nysgerrighed om teknologien bag rytmernes kunst brugt til at manipulere musik til at blive et samsurium af fest.

RAVENS er et show, som dikterer hjerterytmen, og det er helt igennem uforudsigeligt hvad den gale og geniale performer kan finde på. Forventningerne er tårnhøje til franske RAVENS, når han gæster AiaSound til august - og det er helt og aldeles berrettiget.