Køb billet

Joel Corry

Fredag

Glæd dig til at opleve Joel Corry, når han svinger forbi Aia og indtager scenen med utallige bangers!

Ah ja! Solen skinner, det er weekend og du skal ud - “Alexa, play Joel Corry!”

For blot få år siden fik den engelske DJ-scene et splinternyt navn efter den virale udgivelse af #1 hittet ‘Sorry’. Siden da har hele verden fået en hitmaskine, og et ikke mindst et must på alle fredagsplaylister. Byd hjerteligt velkommen til Joel Corry!

Den engelske DJ står aldrig stille, og har i dag skabt en så vanedannende lyd, at over 13 mio. månedlige lyttere på Spotify bare ikke kan få nok - dét forstår man godt. Efter hans store breakthrough i 2019, har Joel Corry sat ild til dansegulve verden over, mens hitparaderne fortsætter ufortrødent. Med helt vanvittige bangers som ‘BED’, ‘Head & Heart’ og ‘OUT OUT’, skaber Joel Corry en ekstatisk atmosfære, der er blevet uundværlig på den globale danse- og musikscene.

Med utallige hits i bagagen, har dj-stjernen rundet mere end 4 milliarder streams og desuden arbejdet sammen med nogle af verdens andre store musikstjerner; herunder David Guetta, Tiësto, Tate McRae, Charlie XCX og Bryson Tiller. For Joel er musikken ikke et job - det er hans største inspirationskilde i livet.

Glæd dig til at opleve dj-stjernen Joel Corry, når han svinger forbi Aia og indtager scenen med utallige bangers og vild energi, der smitter - en ting, kan vi sige med hundrede procent sikkerhed; tag danseskoene på og varm op hjemmefra!