Køb billet

Nik & Jay

Lørdag

Danmarks absolut største musikgruppe - oplev Nik & Jay på AiaSound '24!

De behøver faktisk ikke en introduktion: De er Danmarks absolut største musikgruppe - nogensinde. Længe leve drømmene, kærligheden, magien og musikken - byd hjerteligt velkommen til Nik & Jay på AiaSound!

Nik & Jay har inspireret os alle i mere end 20 år og givet os troen på, at alt er muligt, så længe man har hjertet med. På AiaSound 2023 fik vi en lille smagsprøve, da de gæstede MORTEN under hans optræden på hittet ‘Mangolia’ - NU er de klar til at indtage scenen med et show, du aldrig glemmer.

Drengene har været store lysende stjerner på den danske musikhimmel lige siden de udgav det allerførste ikoniske debutalbum, ‘Nik & Jay’ i 2002, som med rekordfart placerede dem øverst på hitlisterne. Sidenhen er hitparaderne vokset konstant og eksplosivt i takt med kærligheden og energien.

Vi kunne nævne hver og én, men her får du bare et par af deres bangers; ‘Kommer igen’, ‘Hot!’ og ‘Magisk’ - for ikke at nævne albummet ‘Engle Eller Dæmoner’ udgivet i 2011 med bl.a. ‘Mod Solnedgangen’, ‘Udødelige og ‘Gi’ Mig Dine Tanker’ - eller ‘United’ udgivet i 2013 med hits som ‘Ocean Of You’, ‘Novembervej’ og ‘Forstadsdrømme’. Safe to say at popduoen er indbegrebet af folkeeje og for længst har opnået legendestatus.

Fra København for København - glæd dig til at synge og danse med på ALT, når vi sammen står under åben himmel midt i Danmarks hovedstad på en lun augustaften. Det bliver ikonisk, rendyrket magi, når Nik & Jay træder på Aia-scenen.