Køb billet

Hedegaard

Lørdag

Glæd dig til at opleve Hedegaard, når han sætter gang i festen på AiaSound '24!

Aia præsenterer Danmarks elektroniske stjerneproducer; Hedegaard! Dét her sætter for alvor gang i festen - og Hedegaard inviterer os alle ind i hans vilde verden.

Fra at mixe tracks på natklubber til at dominere internationale hitlister - siden Hedegaards banebrydende remix af Dr. Dre’s “The Next Episode” i 2011, har han været et velkendt og etableret navn på den internationale musikscene. Gennem det sidste årti har dj-stjernen opnået mere end 1.4 milliarder afspilninger på tværs af streamingtjenester med hits som ‘Happy Home’, ‘Twerk It Like Miley’ og ‘P.I.M.P.’ remix.

Hedegaard har implementeret sin helt egen unikke lyd, der er en eksplosiv fusion af elektroniske stilarter, kombineret med kraftfulde rytmer og pulserende energi. Og ikke nok med den imponerende liste af bangers, har Hedegaard også produceret musik for nogle af Danmarks største musikere; herunder Medina, Jimilian og Benjamin Hav. 

Til august svinger Hedegaard forbi AiaSound og deler ud af sin signaturlyd! Udover de velkendte beats og musikken, har han et next level sceneshow, du måske aldrig har set før i Danmark. Glæd dig til at komme med på en helt særlig rejse, når Hedegaard indtager scenen med et brag på AiaSound ‘24!