Køb billet

Klingande

Fredag

Glæd dig til vild energi og lækre tunes, når Klingande indtager scenen på AiaSound '24!

Den franske stjerneproducer og -dj er kendt som mester af tropical house, og har sat betydeligt præg på den elektroniske musikverden. Byd velkommen til hitmageren Klingande, som går under det borgerlige navn Cedric Steinmyller. Hans unikke lyd har givet ham stor global succes og medvirket til et refreshing take på dance-genren.

Klingande slog for alvor igennem globalt med megahittet ‘Jubel’ i 2014, som sidenhen har rundet 230 millioner afspilninger på Spotify, mens det ultimative sommerhit også lå #1 på hitlisten i 30 lande. Derfor kom det heller ikke som en overraskelse, da talentet hurtigt fangede opmærksomheden hos fx Tomorrowland og Ultra Music Festival i Miami og Korea. Du har helt sikkert også hørt bangers som ‘Somewhere New’ og ‘Pumped Up’, udgivet i 2017, som har rundet mere end 150 millioner Spotify-streams.

Det helt særlige ved Klingande er hans gode energi både i musikken og på scenen - og ikke mindst hans saxofon til live performances. NØJ for en sommervibe! Det er tropical house, når det er allerbedst - det er alt det du elsker på en sommerdag i august.

Glæd dig til at opleve Klingande med vibede tunes og et vanvittigt sceneshow, når han lægger vejen forbi AiaSound ‘24!