Køb billet

Aline Rocha

Fredag

Oplev en verden af dance, når Aline Rocha indtager scenen på Aia '24!

Træd ind i den pulserende verden af dance med Aline Rocha!

Født og opvokset midt i den levende kultur i Brasilien er Alines rejse et bevis på drømmenes kraft og dedikation. Med håb og glæde i bagagen begyndte hun sin rejse i musikkens fordybelse, der ingen ende tager. Fra beskedne begyndelser til internationale stadier - hun har gang på gang vist sin lidenskab for musikken!

Hun har rejst verden rundt og turneret utallige festivalscener - bl.a. Lollapalooza og Defected Croatia. Hendes sæt er en rejse gennem tiden, hvor hun blander klassikere, der vækker nostalgi, med friske, innovative lyde fra hele verden. Grooven og følelsen i hendes musik er håndgribelig, mens hun tager sit publikum med på en rejse af rytme og sjæl. Hendes musik er vævet af tråde af house, disco og sjælfulde rytmer.

Efter en hvirvelvind af en europæisk turné vendte hun triumferende tilbage til Brasilien, hvor hun cementerede hendes status som en pioner inden for house. 

Hun er ikke bare en DJ, men en ambassadør for musikalsk mangfoldighed - og Brasiliens rytmiske hjerteslag. Hendes næste kapitel har AiaSound ‘24 skrevet med stort all over og vi GLÆDER os til at læse (danse) med!