Køb billet

Love, Shaun

Lørdag

Glæd dig til at opleve LOVE, SHAUN, når han indtager AiaSound 2024!

Byd et kæmpe stort velkommen til LOVE, SHAUN på AiaSound!

LOVE, SHAUN har været DJ i lidt over et år - og i den tid har han spillet på Coachella, skrevet kontrakt med Astralwerks, og nu har han sammensat en mix af lykkebringende beats til BBC Intro. 

Den skotske producer debuterede med singlen "The Rush", og er sidenhen blevet kendt for en lyd, der er både storladen og vanedannende. 

Den unge kunstner lader sig inspirere af alt fra 90'ernes house til breakbeats og garage, og blander genrer som house, breakbeats, garage og rave. Shaun begyndte at spille musik som 12-årig, da hans bedstefar købte ham et Casio keyboard. "Han sagde, 'Hvis du vil leve af musik, skal du skrive dine egne sange,'" husker han. "Det var sådan en tilfældig rådgivning, men den blev hos mig."

For Shaun stikker essensen af dance-genren Shaun meget dybere end bare dance. "Det handler om, at folk hører det og faktisk føler sig godt tilpas, føler noget, der tager dem ud af deres dag et øjeblik," siger han. "Og jeg tror, det er sandsynligvis det vigtigste, fordi det gør det for mig, når jeg laver det. Jeg vil have, at folk skal føle det samme."

En ting er sikker: LOVE, SHAUN bringer uimodståeligt gode vibes, og vi er helt sikre på, at musikverden kommer til at knuselske ham. Glæd dig til at opleve dj-kometen, når han indtager AiaSound 2024!