Køb billet

Thor Farlov

Torsdag

Glæd dig til at opleve Thor Farlov, når han indtager scenen på AiaSound '24!

Vi har set ham vokse op og vi har elsket ham hele vejen - vi mødte Thor Farlov for første gang i 2015 - sidenhen har vi fulgt hans rejse i musikkens verden, mens hele Danmark har taget ham ind og gjort ham til folkeeje. NU er han klar til at indtage Aia-scenen med hits, karisma og charme - som kun han kan gøre det.

I 2020 overraskede Thor Farlov alle med sit surprise-debutalbum ‘Nye Minder’, der fik funklende anmelderstjerner fra Soundvenue, GAFFA og Politikken, og tæller hits som ‘Mansion’ og ‘Alene’. I 2022 hørte vi hitsingler som ‘Kompromis’ og ‘Ovenpå’ - og i 2023 åbnede Farlov op for en helt ny lyd; en lyd, som blænder os af solskin og varme med bl.a. de disco-house inspirerede singler, ‘Solen Op’ og ‘Italien’.

Sommeren var fyldt med shows rundt om i hele landet, og i september kunne Farlov endelig trække stikket, hvor sangen ‘Januar til December’ opstod i et interimistisk studie - sammen med Jens Ole McCoy, Rob & Jenne, Carl Barsk og MAS - med tid og fokus på ny musik igen.

Med overvældende charme og energifyldte disco-tunes, fortryller Farlov hver og én og inviterer alle ind i sit magiske univers. Vi går ikke på ‘Kompromis’ - vi glæder os til at skabe ‘Nye Minder’, når Thor Farlov indtager scenen på AiaSound med et kæmpe brag.