Køb billet

Artigeardit x Lamin

Torsdag

Glæd dig til at opleve Artigeardit x Lamin, når den ikoniske rapduo indtager Aia '24!

“Hallo, hallo?" - “Hva så brormand?”, lægger på! Byd kæmpe velkommen til den ikoniske rapduo, Artigeardit og Lamin, der har skabt nye høje bølger på den danske rapscene - både sammen og hver for sig. De to rapstjerner er kendt for at være nyskabende og kompromisløse. Vi blev introduceret til deres episke samarbejde, da de i 2021 udgav deres første fælles EP, “Ny Agenda”, med hits som ‘Hvor Fuck Er Min Drink?’ og ‘Mumler For Meget'. Så nu står vi tilbage og tænker ‘Hva Status’?’

I 2023 udgav Artigeardit og Lamin deres længe ventede fuldlængde fælles album, ‘Nu Hvor Vi Er Her’, til stor anmeldelerros. I kølvandet annoncerede de to artister deres “one off” headliner-koncert i Royal Arena, og NU er Dreez og Lams klar til at blæse AiaSound omkuld - sammen.

Artigeardit blev hurtigt en ener på den danske musikscene, og et af de absolut største raptalenter. Den ikoniske lyd er både forførende og let genkendelig, og har skabt et unikt musikalsk samt visuelt univers, der har løftet ham til toppen af dansk rap. Derfor kom det heller ikke som en overraskelse, da han vandt ‘Årets Live-Navn’ og 'Årets Danske Album' til Danish Music Awards 2023 med det karriere-definerende album ‘Længe Leve’.

Lamin er en af de allerhurtigst voksende og skinnende stjerner på musikhimlen. Med skarpe punchlines og benhård levering, har Lamin ikke sat én fod forkert, siden han blæste ind og tog sin plads på rapscenen. Lamin har fået danskere hele landet over til at ‘Ride The Wave’, og har dertil vundet ‘Årets Nye Navn’ ved DMA 2022, “P3 Talentet” ved P3 Guld 2022 - og ramt nr. 1 på albumlisten med sit andet studiealbum “Kronisk Skeptisk”.

De to stjerner har hver især lagt vejen forbi Aia - både i ‘21, ‘22 og ‘23. Nu joiner de forces og indtager scenen sammen. Det er full circle - det er alt det, vi elsker. Behøver vi sige, hvor spektakulært og uforglemmeligt et show det her bliver?