Køb billet

Emil Lange

Torsdag

Glæd dig til en uforglemmelig med Emil Lange, når han indtager scenen på AiaSound '24!

Vent lige? Nu laver han det her! Kært barn har mange navne - kært barn har mange fornøjelser. Ikoniske Emil Lange var engang medarbejder i SuperBrugsen, og så blev han kåret til kongen af alperne. Ikke nok med det, blev han sidenhen til en fuldstændig uundværlig del af den danske DJ-elite. Efter et årti bag DJ-pulten har Lange sat sit præg på hele den danske musikscene og indtaget sin plads - med storm.

Emil Lange har gang på gang bevist, at han er mester i at skabe vanvittige club-bangers til folket. Han har spillet på Danmarks største scener og varmet op for navne som Suspekt, Lil Wayne og Mariah Carey. Der er ingen tvivl om, at hit-geniet om nogen forstår at skabe en fest, man aldrig glemmer.

Lange elsker at kaste sig ud i musikalske samarbejder og at teame op med vennerne - nemlig flere af landets stjerner. KIDD, Suspekt, Benal og Tobias Rahim er blandt de navne, der har fået lidt ekstra shine som features. Med hits som ‘Skiferie, ‘10 år’, ‘Langt Liv’, ‘Fuck Dig’ og TikTok-hittet ‘Det Her’, har Lange sammenlagt rundet mere end 19 millioner streams alene på Spotify.

Han er festens absolutte midtpunkt og klubbens main character. Han er verdensmester i at sætte ild til dansegulvet og dj-pulten, selvfølgelig. Nu besøger han AiaSound for første gang - glæd dig et brag af en fest med Lange, Lange, Lange!