Køb billet

Saint Clara

Lørdag

Glæd dig til at opleve Saint Clara, når hun indtager AiaSound '24 med et brag!

‘Oh my god', vi glæder os til Saint Clara! Sidste gang vi så stjernen på Aia-scenen var tilbage i 2022 - vi kunne ikke være gladere for at byde hende velkommen tilbage i år.

Som 15-årig landede den danske popstjerne en pladekontrakt, fordi hendes talent allerede fra barnsben blændede alle dem, hun mødte på sin vej. I dag har hun fejet benene væk under hele landet, og skrevet sit navn med gyldent på den danske musikhimmel - mere end klar til at erobre resten af verden.

Saint Clara stråler empowering energy og en enorm viljestyrke, som gør det svært ikke at blive totalt opslugt af hendes tilstedeværelse. Hun blev kåret som ‘Årets Nye Danske Navn’ i 2019 og har siden da hevet utallige nomineringer til sig, bl.a ved. P3 Guld, Danish Music Awards og GAFFA-Prisen. 

Med hitsange som ‘Oh My God’, ‘Girl Like You’ og 'Crazy', er Clara ikke bange for at udtrykke sine følelser, og det har resulteret i mere end 100 millioner afspilninger alene på Spotify. Hendes vilde stage presence får alle og enhver til at stoppe og stirre. Hun er et forbillede for mange og en stor inspiration for alle. Saint Clara er ikke bare en musiker - hun er et fænomen.

Certified girl boss med ægte tekster, lækre tunes og vanvittig energi - Saint Clara har det hele. Alt det bringer hun til AiaSound, når hun indtager scenen og leverer en uforglemmelig koncertoplevelse med hits på stribe. Varm stemmen op hjemmefra og glæd dig!