Køb billet

Malk de Koijn

Fredag

Glæd dig til at opleve de tre legender, når Malk de Koijn gæter AiaSound!

Anders Brixen Kristiansen, Janus Borup Staffe og Lasse Bavngaard - måske kender du dem bedre som Tue Track, Geolo Geo og Blæs Bukki? Vi skal ‘Toback To The Fromtime’, for JA, det er Malk de Koijn.

Dannet i 1993 midt i Københavns pulserende byliv - den ikoniske rap-trio trådte til og satte deres everlasting præg på den danske hiphopgenre. Med hits som ‘Vi Tager Fuglen På Dig’, ‘Sneglzilla’ og ‘Smash Hit In Aberdeen’, skabte gruppen en enkeltstående lyd, der fusionerede rap og beats, som vi aldrig havde hørt det før. De gjorde det klart, at rap er en kreativ og eksperimenterende verden, der kan udfolde sig på nye, inspirerende, kunstneriske måder.

Med deres humørfyldte og rå tekster, har Malk de Koijn skabt uforglemmelige rim, der har givet dem en velfortjent legendarisk status. Men det er meget mere end en musikalsk indflydelse - det er en kulturel bevægelse! Malk de Koijn har været pionerer for den danske urbanverden, og efter 9 års hiatus udgav rap-trioen deres comeback-album, ‘Toback To The Fromtime’. Vi blev blæst fuldstændig omkuld af hits som ‘Weekend Kriger’ og ‘Pige, Girl’, der toppede de danske hitlister til stor anmelderros.

Malk de Koijn har skabt en arv og formet en kultur - nu svinger de tre legender forbi AiaSound og bringer ‘Kosmisk Kaos’, mens de giver os alle en nostalgisk koncertoplevelse, vi aldrig glemmer.