Køb billet

Benjamin Hav & Familien

Fredag

Oplev Benjamin Hav & Familien med et vanvittigt show, når de indtager scenen på AiaSound '24!

Nytænkende, innovativt, vildt - og frem for alt, rablende genialt. Har du gættet det? Det er Benjamin Hav & Familien!

På rekordtid er det trofaste band blevet et af de bedste live acts, Danmark nogensinde har set. Siden deres første show i 2022 har Benjamin Hav & Familien cementeret sig som en del af eliten på den danske musikscene. Med utallige 5-stjernede anmeldelser efter deres tour i 2022, satte de for alvor foden på festivalscenen, hvor de gang på gang lader galskaben tage over og fantasien løbe løbsk.

Benjamin Hav har Familien med på scenen og sammen giver de helt nyt liv til numre som ‘Den Dejligste Boy’, ‘Hurra’ og ‘Musse’ - for ikke at glemme Benal-klassikerne ‘Nu her’ og ‘Uh Babe’. Bandet udgør det musikalske og ultra-festlige ensemble, man bare skal danse til, og består af Emil Falk, Birk Neel, Kristoffer og Bastian Sjelberg, Viggo Jensen, Troels Mørkenborg og Torben Jensen.

Med tekster, der kombinerer poesi med satire, energiske personligheder og en vanvittig show presence, er du garanteret en musikalsk rejse med Benjamin Hav & Familien. Ja - de har hele pakken. Oplev landets måske absolut vildeste live performers, når de indtager Aia-scenen med et show, du aldrig glemmer. Det’ god energi, det’ familiefest - det’ alt det, du elsker.