Tiësto på AiaSound: oplev The Godfather of EDM!

Det er med lys i øjnene og smil på læben, at vi på AiaSound kan tilføje endnu et punkt på listen over grunde til at skabe minder i vores eventyrlige og euforiske univers, som vi har tilført lunefulde sensommernætter og iskolde fællesskål. 

Nu kan vi endelig stolt præsentere hollænderen, der for mange repræsenterer begyndelsen af EDM, og den eneste der nogensinde har båret titlen ”Greatest DJ of all time” (kåret af DJ Magazine), nemlig verdensstjernen Tiësto.  

 

The Godfather of EDM og super-DJ Tiësto, har de sidste tre årtier sat sit præg på den internationale musikscene og det er ikke ubegrundet, at han for mange er symbolet på trance, og kendt som verdens ubestridt største DJ.  

 

Det grammyvindende og platinsælgende ikon gæstede sidst Danmark tilbage i 2018, hvor han solgte parken ud, og har som de fleste andre artister, ikke været at opleve på livescenen som følge af pandemien. Nu står DJ-legenden klar til at levere et af sine eftertragtede shows på vores festivalplads på Tiøren. 

 

Har du brug for lidt inspiration til at varme stemmebåndet op til sommerens hitparade-tzunami? We got you covered! Tiësto har udgivet tracks med artister som Post Malone, Selena Gomez, Coldplay og Kygo, og står bag de globale megahits som “The Business”, “Boom” og “Jackie Chan”.  Oplev Tiësto med et af de vildeste liveshows på dansk jord i år, når han gæster AiaSound fredag den 12. august.