ØreSound Festival præsenterer: Drew Sycamore og Lord Siva til POP-dagen

Denne gang offentliggøres blandt andet populære Drew Sycamore, der havde et uforglemmeligt år 2020, da det her var året hvor hun brød igennem og scorede to No. 1 -hits med ’Take It Back’ og ’I Wanna be Dancing’, der begge har sat sig fast i publikums hjerter.

Det splinternye album, kaldet ’Sycamore’, skal gerne bounce grænserne for pop-nostalgien. Albummet bliver udgivet d. 28. maj, hvor Drew Sycamore også sætter sin nye Danmarksturné i gang. Hun glæder sig enormt meget til at komme ud og spille for et ægte livepublikum igen, da det er live koncerter hun brænder for. ØreSound Festival  glæder sig til at præsentere Drew Sycamore til vores POP-dag d. 14. august.

Vi står også klar med den aalborgensiske Lord Siva, der debuterede i 2014. Lord Siva har med rekordfart manifesteret sig som et af de stærkeste navne på den danske musikscene med sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og inderlige vokal, der adskiller ham fra mængden og placerer ham i en kategori for sig selv. Det seneste år har han splittet alle hitlister ad med megahittet ’Solhverv’, der også dominerede sommeren 2020 og ikke mindst ZULU AWARDS.
Lord Siva skaber rammerne om den sommerlige feststemning, der får ØreSound Festival til at eksplodere i dans og musik og vi er så heldige også at kunne præsentere ham til tredjedagens POP-genre line-up d. 14. august.

Det nuværende line-up er dermed:

Torsdag til ØreSounds URBAN: B.O.C, TESSA, BURNA BOY
Fredag til ØreSound EDM: MORTEN; CLEAN BANDIT (DJ-SET),TOOMANYLEFTHANDS
Lørdag til ØreSound POP: JUNG, DREW SYCAMORE, LORD SIVA

Der kan allerede nu købes Limited Partout billetter, Endagsbilletter og VIP billetter. Billetter kan købes via ticketmaster.dk.