ØreSound Festival præsenterer: CLEAN BANDIT (DJ SET)

CLEAN BANDIT (DJ SET) har konsekvent skubbet til grænserne for moderne pop, med deres atypiske kombination af elektronisk music, dancehall, klassisk, RnB og pop. Deres gennembrud kom allerede i 2014 med singlen ’Rather Be’, feat. Jess Glynne, et international award-vindende hit, der nu har ramt 10 mio solgte.

I 2016 kom de på banen med ’Rockabye’ feat. Sean Paul og Anne Marie, der også ramte de 10 MIO. De skød sig hurtigt ind som #1 i over 40 lande og efter ni uger i toppen af charts i England, blev hittet det længst kørende i 22 år og overhalede dermed Wet Wet Wet’s ‘Love Is All Around’. De har for nyligt modtaget to Brit Award nomineringer for deres 2018-hit ‘Solo’ feat. Demi Lovato, hvilket blev deres fjerde #1 i England. Bandet kan nu sætte et succesfuldt flueben ved ni stk. UK TOP FIVE SINGLES -mere end for eksempel Bruno Mars og Adele indtil videre har formået.

På ØreSound Festival bliver der leveret danse-venligt DJ-setup for alle pengene. Og det er nærmest umuligt ikke at genkende de førnævnte stærke hits, og vi kan derfor godt garantere at der bliver knald på. CLEAN BANDIT (DJ SET) er i den elektroniske dance-genre, med stærke vokale præstationer.

Alt i alt er der allerede nu forberedt store musikalske oplevelser og ØreSound Festival er glade og stolte over at kunne præsentere dette internationale kæmpe-navn til dette års festival, der afholdes 12.-14. aug. på Tiøren i København.

Det nuværende line-up er dermed:

Torsdag til ØreSounds URBAN: B.O.C, TESSA
Fredag til ØreSound EDM: MORTEN; CLEAN BANDIT (DJ-SET),TOOMANYLEFTHANDS
Lørdag til ØreSound POP: JUNG

Der kan allerede nu købes Limited Partout billetter, Endagsbilletter og VIP billetter.

Billetter kan købes via ticketmaster.dk