ØreSound Festival Præsenterer: B.O.C

- Det seneste årtis banebrydende og nytænkende trioindenfor dansk musik.

I over 10 år har Kesi, Gilli og Benny Jamz skabt, præget og påvirket lyden til og af en ny generation i dansk musik - hver for sig og sammen, på kryds og tværs.

De tre spydspidser fra B.O.C slipper d. 19. marts det første udspil af mange, der kommer over de næste seks måneder. 'B.O. Bop/Wawa'er en dobbelt single, produceret af den dobbelte DMA-vinder Nicki Pooyandeh, hvor lytteren får første smagsprøve på den magi, der kommer til at kendetegne resten af året.

B.O.C er et grime-defineret samspil, skabt ud fra et behov indenfor selvsamme undergrundsgenre, der blandt andet tæller et par solide hitmaskiner - de innovative hitmagere Kesi og Gilli i selskab med den helt store bagmand, der står bag de to progressive og behovstilfredstillende kunstnere, med navnet Benny Jamz. En mand, der i dén grad har fået sat grimegenren på det musikalske landkort.

Hvad der i første omgang blev sat i søen som et YouTube-inspireret fænomen, men har siden hen og for evigt legitimeret de tre kunstnere som værende unikke soloartister på national jord, med en lang række hits, certificeringer og priser i rygsækken. Deres live-performances taler for sig selv og formår som altid at hæve fællesskabsfølelsen og den lækre og alt-inkluderende festival-vibe, som vi alle har trang til at opleve på ny. 

Vi har alle sunget med på 'Orale','Tidligt Op' og 'Vai Amor', skabt af Gilli’s veldefinerede og up-to-date sound, samt Kesi’s promiskuøse ballader, der blandt andet tæller de rytmiske kæmpehits 'Søvnløs', 'Kom Over', 'Følelsen' og senest nummeret 'Blå Himmel', håndplukket fra hans anmelderroste album 'BO4L', der udkom i sommeren 2020.

Begge kunstnere har de seneste par år magtdemonstreret deres velfortjente pladser på den danske musikscene, på et niveau der nemt kan vurderes som værende nogle af Spotify’s mest afspillede kunstnere i landet.

ØreSound Festival er stolte af at kunne præsentere hele banden for et rytme-sultent publikum, som værende en bærende del af vores line-up dette år, som der helt sikkert vil mætte de sulte ører og retfærdiggøre deres popularitet og massive antal fans.

Køb billet her -> Ticketmaster