ØreSound Festival arbejder stadig videre mod festival i 2021

Dagens udmelding fra ekspertgruppen, rammer som et chok fra mange i den danske festivalbranche. Mange festivaler ser, desværre ud til at skulle aflyse, for 2021 hvilket er trist for de danske festivalgængere og vores kollegaer i branchen.

Udmeldingen der er kommet i dag kommer dog som udgangspunkt ikke til at ændre på vores planer, da vi stadig tror fuldt og fast på at; ØreSound Festival bliver en realitet i 2021.

”Som en festival, som er født i COVID-19 tid, har vi taget alle de forholdsregler vi kan og med en dato i midt august, mener vi at det er forsvarligt at afvikle festival, indenfor de rammer der er sat op. Som kalenderen ser ud nu, burde alle være vaccineret, og vi tror på at vi kan afholde festival på en sikker og forsvarlig måde”  
Jonas Nybro – talsperson ØreSound Festival

Som det ser ud lige nu ophæves restriktioner per 1. august og på den måde bør der ikke være noget til hindring for at de festivaler og arrangementer som ligger i midt og slut august kan afvikles, og her er vi en af dem sammen med blandt andre Smukfest.

For mere kontakt: 

Pressechef & Talsperson: Jonas Nybro tlf. 25323699 / Mail: jn@oresoundfestival.dk