ØRESOUND 2021: NYT OVERSIGTSKORT

ØreSound 2021 vil dette år blive en særudgave med en 10-zoners inddeling af pladsen samt en VIP zone, hvor hver zone indeholder alt hvad der skal til for at skabe den helt rigtige festivaloplevelse. Med en kapacitet på 5000 gæster pr. dag og 500 pr. zone, er der rig mulighed for at skabe et særligt fælleskab hver for sig.

Hver zone har et koncertområde, der er placeret tæt på scenerne, samt et loungeområde, hvor der er mulighed for at læne sig tilbage, og nyde alt hvad hjertet begærer inden for mad- og drikkevarer fra de bedste københavnske mad -og drikkebrands. Dertil har hver zone egne tilgange til diverse faciliteter, så du under hele festivalen kan forblive i din zone og være sammen med dit nye fællesskab for en dag. Derfor er det også vigtigt at du køber billet til samme zone som dem, du ønsker at opleve ØreSound Festival med!

Hver enkelt zone vil have et begrænset antal billetter, så har du en særlig zone du ønsker at være en del af, så køb din billet i god tid inden zonen bliver meldt udsolgt.