Tak til alle samarbejdspartnere på Aia '23

Magien på Tiøren bliver skabt i samarbejde med Aias fantastiske partnere. De spiller nemlig hver især en helt afgørende rolle for, at vi sammen kan følge drømmene og skabe alt det fortryllende på AiaSound. Derfor skal der lyde et kæmpe stort TAK til…

Royal Økologisk, som leverer barer i første klasse, hyggelige siddeområder og selvfølgelig sørger for forfriskende, iskolde øl direkte fra hanen.

JBL, som er med til at fremme upcoming musik og talentfulde kunstnere i det vibede Midtime Stage-univers.

PIFT, som støtter kunstens verden og er med på den skønne idé om at kombinere street art med musik på Art Stage - og ikke mindst slukker tørsten med lækre PIFT-øl.

Booster, som tilfører energi til stemningen på Aia og skaber unikke konstruktioner, der danner rammen om hele festivaloplevelsen.

Pepsi Max, som skruer musikoplevelsen op til max og giver mulighed for den perfekte koncertoplevelse.

Viggo, som sørger for elektrisk kunstnertransport på første klasse - og sikker, grøn taxiservice. 

Absolut, som samler os alle og sætter gang i festen - både på pladsen og i barerne.

Malfy, som tilfører AiaSound en smule sydlig himmelblå atmosfære og medbringer den genkendelige flaske gin til festen.

Havana Club, som får hofterne til at svinge og læberne til at smile med lækre drinks som Cuba Libre, Mojito og Dark'n'Stormy.

Les Deux, som kombinerer New Yorks street vibe med AiaSounds magi og skaber en enestående basketballbane på festivalpladsen.

Tak til alle partnere, der giver Aia Volunteers superkræfter og sørger for alt det, de har brug for, mens de skaber AiaSound med os.

Tak til alle partnere, der knokler behind the scenes og er med til at skabe rammerne for Aias atmosfære, festivalplads, scener og logistik.

Og sidst, men absolut ikke mindst - en stor tak til Københavns Kommune for at låne os magiske Tiøren.

Vi ses i 2024!