P3 Missionen på AiaSound 2023

Hvornår har du det godt? Hvad mener du kan styrke unges mentale trivsel? Det kan du hjælpe P3 med at finde svar på. Alle dage på Aia ‘23 kan du nemlig lægge vejen forbi P3 Missionens bus og få pusterum under festivalen.

Hos AiaSound elsker vi at sætte fokus på mental sundhed - derfor er vi vildt glade for at byde velkommen til P3 Missionen. Hos P3 Missionen på AiaSound vil der være masser af underholdning, men også mulighed for at slappe af, lytte til playlister fra DR P3. Programmet byder på ærlige og inspirerende talks med skuespiller Kristoffer Eriknauer og musikeren Camma, ligesom du kan opleve ’Sex med P3’ live om lørdagen.  

Når du kommer forbi bussen, får du også mulighed for at bidrage til debatten om unges mentale trivsel og dele ud af dine erfaringer. P3 Missionen lytter til, hvad du og andre unge har brug for i håb om at skabe de bedste vilkår for danske unge.

Tjek P3 Missionens program på Aia ’23 lige her:  

Torsdag den 10. august - fra kl. 12.00

Kick off på kunstvæg event – Hvad gør dig glad?
Kom og vær med til at dekorér vores kæmpestore væg med alle de ting, der gør dig glad.

Talk med Kristoffer Eriknauer klokken 14:00 i bussen  
Kristoffer Eriknauer er 26 år og uddannet skuespiller. Udover at være en succesfuld stjerne på teaterscener har han også en indflydelsesrig stemme på de sociale medier, hvor han udkommer med vigtige budskaber pakket ind i humør. Hør Kristoffer fortælle hans historie, og hvilke strategier han bruger, for at passe på sig selv og have det godt.  
  

Fredag den 11. august - fra kl. 12.00   

Talk med Camma klokken 13:00 i bussen   
Hvordan finder man ro i en konstant strøm af information fra sociale medier og verden omkring sig?  Ud fra sin erfaring som digital kreatør og musiker taler Camma om at finde ro og balance i en digitaliseret verden. 

Lørdag den 12. august fra kl. 12.00

Sex med P3 – live klokken 13:00 i bussen  
Kom med til 'Sex med P3 - Live' til en times talk og panelsnak. Mød velkendte eksperter, som du kender fra tv-programmet og vært Maria Bülow, der sammen med en hemmelig gæst diskuterer dit spørgsmål indenfor sex, krop, køn, lyst og grænser.  
  

Om P3 Missionen

Igennem hele 2023 har P3 fokus på unges trivsel. Med initiativet ’P3 Missionen: Hvad gør dig glad?’ vil P3 undersøge, hvad der skal til for at forbedre den. Projektet er støttet af Østifterne samt Ebbefos Fonden. 

Missionen er at lytte til dem, der ved allermest om netop unges trivsel: Nemlig de unge selv. Hvad betyder noget for dem? Hvad gør dem glade? Hvem og hvad kan understøtte deres trivsel? Vi fokuserer på det, der skal være meget mere af for at have det godt, og på de forandringer – store som små – der kan styrke trivslen. 

Med ’P3-missionen: Hvad gør dig glad?’ vil P3 lytte til alle slags unge fra hele landet og finde bud på, hvad der skal være mere af. Og vi overrækker deres bud til de beslutningstagere, der kan være med til at gøre noget, blandt andet en række politikere, foreninger og eksperter - så de også kan blive klogere på, hvad de unge tænker, der skal til.