Her er madboderne til Aia '23!

Hos AiaSound tror vi på alt det, der virkelig gør indtryk. Det gælder både mennesker, musik, stemning, oplevelser og minder, der varer evigt. Derfor er vi heller ikke ét sekund i tvivl om, at alle pladsens madboder spiller en altafgørende rolle for helhedsoplevelsen på Aia ‘23.

Madudvalget skal selvfølgelig (udover at være til at savle over!) afspejle det gastronomiske og varierede København - uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller klima 😎

Vi er så glade for endelig at kunne løfte sløret for alle de lækre madsteder, du kan glæde dig til at sætte tænderne i til sommer! Lige nedenfor kan du se og læse om alle stederne. Haps.

Joe & The Juice

Vi er stolte af igen at have Joe på pladsen - en lækker, uundgåelig klassiker. De har længe prydet gadebilledet verden over med deres lyserøde logoer og farverige juices. Vi ved ikke hvad der er mest power i - deres juice eller deres juicers? De to går hånd i hånd, og vi elsker dem for det. Snup en frisklavet sandwich eller pick (me) up din yndlingsjuice, og lad dig rive med af den sprudlende energi.

OLIOLI

OLIOLI har med deres velkendte og farverige poké bowls vist os, hvordan de skal kreeres og hvordan de smager allerbedst. Behøver vi sige mere? Glæd dig til en eksplosion af umami - med crunch, spice, friske grøntsager og med mulighed for at besøge alverdens af de verdenshjørner, dit hjerte begærer.

Crisp

En perfekt sprød og saftig kyllingeburger skal man nok lede længe efter - medmindre man selvfølgelig er gæst på Aia ‘23. Crisp stiller sig nemlig endnu en gang klar på årets AiaSound, så du kan nyde smagen af deres overdådige kylling, både i det asiatisk inspirerede og i det klassiske hjørne. Mums.

District Tonkin

Man skal da næsten være en skarn, hvis man ikke allerede har været forbi District Tonkin og smagt deres autentiske vietnamesiske street food-retter. Find bl.a. farverige nudelsalater, wontons og Báhn mí på menuen. Med en lækker mix af tradition og innovation, er du sikret en smagsoplevelse langt ud over det sædvanlige. 

Sticks'n’Sushi

På toppen af sushikongedømmet har Sticks ‘n’ Sushi regeret i mange år - og med god grund. Sticks ‘n’ Sushi leverer kvalitet og fabelagtig sushi til punkt og prikke hver eneste gang. Friske råvarer og detaljer, der er kælet for til perfektion, er hvad du kan forvente hos Sticks ‘n’ Sushi-boden på AiaSound. 

Hooked

Hos Hooked er der et hav af skaldyr og fisk på menuen - på den helt ufatteligt lækre måde, som gør dig helt fuldstændig hooked. Smag på farverige retter og sides, der tæller alt fra den klassiske fish & chips til burgers eller lobster rolls - alt sammen lavet på nøje udvalgte råvarer, der virkelig smager.

Eden Jaxx

Eden Jaxx og deres saftige plantebaserede burger har i allerhøjeste grad gjort sig bemærket globalt, og er et must try for mange, der besøger København. Det forstår man rigtig godt, når man prøver deres lækre burger med en juiciness og smag, der siger spar to. Glæd dig til at sætte tænderne i det lækre hjemmelavede måltid fra Eden Jaxx!

Zeynos

Zeynos vender tilbage til Aia! Der er ingen tvivl om, at den klassiske kebab er et absolut must have. Hos Zeynos laver de en suveræn en af slagsen - med hjemmelavet brød helt fra bunden, frisk shawarma og kylling. Ganske enkelt en autentisk madoplevelse, uden at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. 

Hija De Sanchez

Nu kan du også sætte tænderne i dine kommende yndlingstacos! Hija De Sanchez laver lækre, dedikerede, og autentiske mexicanske tacos og -sides med produkter direkte fra Mexico. What’s not to like? Glæd dig til en smagsoplevelse, der forfører dig mod syd og hele vejen over Atlanten.

Gorm’s

De tog Danmark med storm, og viste vejen til en klassisk italiensk pizza kombineret med deres egne lækre råvarer. Der er absolut ingen tvivl om, at denne gastronomiske pizza skal serveres på AiaSound. Med deres genkendelige brand, lækre pizzaer og god musik, er du sikret en fantastisk festival med Gorm’s.

Mahalle

Mahalle tager dig på en rejse til det eksotiske Mellemøsten - også selvom du står mellem to koncerter midt på AiaSound. Med et køkken inspireret af den libanesiske verden, og med sans og kærlighed for detaljen, kan du være sikker på at få stillet dine mange madlyster hos Mahalle.

Rosetta

Rosetta holder de autentiske italienske traditioner i hævd med et kompromisløst fokus på kvalitet og gode råvarer - de bager friskt brød hver dag, mens de sørger for smagfulde italienske pølser, skinker og oste. Glæd dig til at sætte tænderne i de overdådige sydlige delikatesser, når Rosetta slår dørene op på årets AiaSound!

Safari Kitchen

Oplev The Taste of Africa, når familiedrevne Safari Kitchen slår dørene op på årets Aia! Safari Kitchen gør en dyd ud af deres udsøgte afrikanske, smagfulde delikatesser. På menuen finder du bl.a. buffalo wings, afro spareribs og jungle pancakes. Mhmm, vi glæder os!

Hanegal

Der er snart ikke nogen produkter og retter, der ikke kan erstattes af de mega lækre og plantebaserede Hanegal. “Kan man smage forskel?”, tænker du måske? Kun til det bedre, vil vi mene! Glæd dig til at prøve deres mange forskellige retter og snacks, når de stiller med food truck på årets Aia.

PASA PASA 

Uh la la! PASA PASA leverer dine italienske favoritter lavet helt fra bunden og proppet med velsmag, kærlighed og sydlandsk power. Portioner så store, som Mama ville servere dem - med masser af gode råvarer, økologi og kød fra Grambogård. En bid af Italien går man altså aldrig galt i byen med.

Svinestien

Den her vil du ikke gå glip af! Svinestien slår dørene op for deres 100% organiske, yderst saftige og langtidsstegte lækkerier - glæd dig bl.a. til at sætte tænderne i deres gastronomiske burgers, som giver dig lige præcis dét, du stod og manglede på en varm festivaldag.

MAMATI

Autentisk og traditionelt arabisk street food-koncept: Byd velkommen til MAMATI på årets festivalplads! Glæd dig til en smagsoplevelse af kvalitet, overdådighed og velsmagende opskrifter direkte fra mors kogebog, når MAMATI folder menuen ud og inviterer på Arabiens drøm af delikatesser på Aia ‘23.

Chili Chili

Mexicansk inspireret og kogt på kærlighed og kræs - glæd dig til at få en lige delt perfekt krydret og spicy smagseksplosion af en madoplevelse, der sætter gang i dine sanser og får dig til at drømme om det sydlige Nordamerika.

Pommes n' toppings

Hos Pommes n’ toppings finder du både høj kvalitet og en absolut need to have, som navnet i sig selv jo fortæller: Nemlig crispy pomfritter med masser af toppings. Så frygt ikke! Når dine salty cravings eller den lille sult viser sig, ved du præcis hvor du kan gå hen.


Find din AIA 1 DAY & AIA 3 DAY EXPERIENCE her.

Vi ses på AiaSound <3