NYHED: BE A FIRSTMOVER

Vi har stadig ikke fået armene ned over AiaSound ‘22… Wauw, hvor var det fedt - og endnu en gang et kæmpestort af hjertet TAK til alle jer, som har gjort den første rigtige festivalafholdelse til noget helt specielt.

Nu hvor stormen har lagt sig, har vi ventet på det helt rigtige tidspunkt… Og vi er fuldstændig *over the moon* over endelig at kunne løfte sløret for vores allerførste festivalbillet til AiaSound ’23: Firstmover-billetten.

Meget snart kan du få fingrene i din billet til Aia ’23 til en yderst fordelagtig pris og før alle andre. Da vores presale er begrænset, bliver billetterne eksklusivt tilgængelige gennem AiaClub.

Tilmeld dig AiaClub HER, for at få adgang til Firstmover-billetterne, så snart de bliver tilgængelige!
*Obs. presale foregår efter først til mølle-princippet.

Billetten sikrer dig AIA 3 DAY EXPERIENCE - altså adgang til AiaSound 2023 alle festivalens dage d. 10.-12. august. What's not to like?

AiaClub perks...
Med AiaClub sørger vi for, at du altid er up to date på nyheder og de nyeste artistannonceringer – endda som den absolut første! Du får adgang til AiaClub Eventkalenderen hele året rundt og mulighed for at deltage i en konkurrence i ny og næ...

Vi kan næsten ikke vente med at se jer på AiaSound ‘23 d. 10.-12. august til dans i sommersolens stråler, koncerter under åben himmel og endnu flere uforglemmelige minder.


Life is worth living