Nyhed: AiaSound sælger NFT-billetter

Som noget helt nyt i år, kan man købe sin festivalbillet til AiaSound i NFT’er.

Bag NFT'erne er firmaet Vinci.


NFT-billetten giver ikke bare adgang til festivalen i år, men også til alle år fremover og fremtidige begivenheder, som AiaSound står bag.

“NFT’er har et enormt potentiale som billetsystem, og vi mener, at de på sigt kommer til at spille en rolle i festivalmiljøet på den ene eller anden måde. Nu tester vi det af som specialbilletter, som giver adgang til festivalen på livstid”, siger Silas Storgaard, medstifter af AiaSound, mens han samtidig fortæller, at NFT'erne ingen økonomisk gevinst har for festivalen.

AiaSounds unikke NFT-genstande vil være en digital 3D-animation baseret på billeder fra festivalen. Der vil blive sat 82 NFT’ere til salg.


Ud over evigshedsadgang til festivalen giver NFT’erne adgang til en række goder på festivalen. Og derfor er billetprisen for de eksklusive NFT-billetter også et stykke højere end den normale partoutbillet, der ligger til 1.299 kr. Billetpriserne ligger mellem 7.500 og 30.000 for de dyreste billetter, som der kun er to stykker til salg af. 

Afhængig af prisen giver billetterne adgang til en række forskellige rabatter, merchandise, og de mest eksklusive giver blandt andet også adgang til efterfesten og mulighed for at møde nogle af festivalens artister.


Se mere og køb din NFT-billet her.

Læs artiklen i Politiken her.