AiaSound 2023 præsenterer årets værter og helt ny scene

Publiceret d. 4. juli. kl. 08.00.

Melvin Kakooza, Andrew Moyo og Emilie Lilja bliver værterne på dette års AiaSound. Samtidig kan den københavnske festival løfte sløret for en helt ny scene, Midtime Stage, der skal være med til at løfte sprudlende, upcoming artister.

Den 10. – 12. august løber AiaSound af stablen på Tiøren i København. Festivalen har et stærkt ønske om at skrue op for fællesskabsfølelsen, stemning og musik på tværs af forskelligheder, som skaber det magiske Aia-univers.

I dag kan festivalen offentliggøre, hvem der bliver dette års værter og dermed får æren for at præsentere oplevelsen af internationale og danske artister som Ne-Yo, Metro Boomin, MORTEN og Gilli.

På festivalens største scene, Main Stage, bliver det Melvin Kakooza, der skal styre slagets gang og underholde publikum imellem de danske og internationale hovednavne. Komikeren, tv-værten og skuespilleren var også vært på den allerførste udgave af festivalen tilbage i 2021, og allerede dengang have han vundet alle landets hjerter med sin charme.
Melvin er den fødte showmand, der både optræder og underholder på scenen, og med sikkerhed kan få tandpastasmilet frem på hvem som helst.

Radiovært på P3 Andrew Moyo får æren af at være vært på Art Stage. Andrew Moyo har om nogen fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig på den danske musikscene, og han kan se frem til at præsentere både veletablerede og fremadstormende kunstnere, som skal gøre Tiøren lige så magisk og kærligheds fyldt som pladsen har været de tidligere år under AiaSound.

”AiaSound ’23- vi snakker fede kunstnere midt i København. Altså hvor heldige har vi lov at være?!
Jeg glæder mig meget til se Art Stage og vise den frem for publikum. Den kommer til at kombinere musik og visuel kunst, så det kan blive en ekstra hot scene,”
siger Andrew som ser kombinationen af en flot scene og god musik som et perfekt match.

Ny scene giver plads de sprudlende talenter

I år kan AiaSound også introducere en helt ny scene, der går under navnet Midtime Stage. På scenen, der er placeret i centrum af festivalen, vil AiaSound give unge, lovende musikere muligheden for at folde sig ud foran et større publikum, end de muligvis normalt er vant til at spille for. For at øge opmærksomheden mest muligt, vil kunstnerne, der spiller på Midtime Stage, heller ikke overlappe med de mere etablerede kunstnere på Main Stage og Art Stage.
Det giver både artisterne og publikum mulighed for en unik og magisk oplevelse, som kan nydes alle 360 grader rundt om scenen. En scene som giver livslange minder for både artister og publikum.

”På AiaSound vil vi gerne være med til at sætte fokus på de unge talenter fra den blomstrende musikscene. Med Midtime Stage giver vi udvalgte kunstnere en platform til at prøve kræfter med et stort publikum, og vi håber, at vi med Midtime Stage kan være med til at give de unge artister et skub i den rigtige retning,” siger Frederik Kjærgaard, CCO og stifter af AiaSound Festival.

Emilie Lilja, der til dagligt er både influencer, DJ og kreativ strateg, bliver den allerførste vært på Midtime Stage.
”Jobbet som konferencier ved AiaSound i år, er på en scene med et særligt formål, som jeg synes er enormt givende: Et program, dedikeret til unge og upcoming artister.

Musikbranchen er en virkelig hård og kontrolleret branche i Danmark og har man ikke store, stærke kræfter i ryggen, kan den være ubarmhjertig. Derfor er jeg glad for at supporte, at festivalen giver muligheden til dem, der bare har et vanvittigt talent og drømmene med sig - og en af de bedste ting ved at være på festivaler er jo, når man opdager ny og vidunderlig musik,” siger Emilie Lilja som ser frem til at præsentere årets Midtime artister.