4 nye artister er klar til Aia '23!

Nu kan vi ikke trække spændingen længere. Er du klar?! For her er 4 nye artister, der er HELT klar til at indtage Aia ‘23! Glæd dig til at opleve…

Medina: Dronningen af pop og et absolut ikon. Medina er tilbage på livescenen - stærkere end nogensinde. Hun brød igennem i 2009 med ’Velkommen til Medina’, og stjernens mega-bangers er og bliver folkeeje. Skrål med på ’Kun For Mig’, ’For Altid’, ’Ensom’, ’Kl 10’ og mange flere, når Medina gæster Aia! 

Artigeardit: Rapstjernen er en af landets allerstørste, og har skabt sit helt eget univers på rekordtid. Han er aktuel med det skamroste album ‘LÆNGE LEVE’, og er stjernen bag kæmpehits som ‘Er Her‘, ‘Kom Af Sig Selv’, ‘voicemail’ og mange flere. Hans optræden på Aia ‘22 var for vild - og vi er sikre på, at ‘23 bliver endnu vildere.

Icona Pop: “I DON'T CARE - I LOVE IT” Den svenske elektropop-duo er kendt for globale hits som ‘I Love It’, ‘All Night’, ‘GIRLS GIRLS’ og ‘Let’s Go’ feat. Tiësto. Du kan godt varme op hjemmefra - for dét her får dig til at danse hele natten. Glæd dig til at blive ramt af vild energi og gode vibes, når Icona Pop indtager scenen!

KIKI: Den ultra upcoming danske/gambianske urban-popduo bestående af sanger Ida Corr og musikproducer Nicolai Achton - GLÆD dig til at opleve global dance floor-stemning, når hitmagerne indtager scenen på Aia ‘23! Der er garanteret svingende hofter og svedige beats. Ses vi?

Find billetter her.