Migogkbh: Stikker helt af: Stor festival vil være Københavns Coachella

Skrevet af Sine Bindslev, den 8. juli 2022

Hvad får du, hvis du sammensætter Tomorrowlands eskapistiske stemning med Coachellas bohemian summervibe?

Intet mindre end Københavns nye festival, AiaSound!

AiaSound er klar med den ultimative festivaloplevelse, som skaber uforglemmelige oplevelser i grønne omgivelser, når de vildeste lysshows og store verdensstjerner smelter sammen i enorm festivaleufori.

AiaSound løber af stablen fra 11. til 13 august på Tiøren, og præsenterer et imponerende line-up af store danske og internationale kunstnere.

Blandt de udenlandske hovednavne kan du glæde dig til at opleve Chance The Rapper, den verdensberømte DJ Tiësto, Tyga, pop-stjernen Becky Hill og danske kunstnere som Tobias Rahim, Clara og Artigeardit.


Forventningerne må gerne være tårnhøje

Festivalen, der har skiftet navn fra Øresound, blev afholdt første gang sidste år, hvor de daværende Covid-restriktioner skabte udfordringer for den ellers ambitiøse festival.

I år vil AiaSound overraske og overgå gæsternes forventninger, som gerne må være tårnhøje, og sikre, at gæsterne får ”value for money ”. Du kan derfor forvente, at opleve to store musikscener der foruden de danske og internationale stjerner vil byde på ekstraordinær og spektakulære lyd -og lysoplevelser.


Ekstraordinær og bekvemmelig festival

Danskerne er et kvalitetsbevidst publikum med et stort udvalg, når det kommer til koncerter og festivaler. Derfor har AiaSound gjort oplevelsen ekstraordinær og bekvemmelig på alle fronter.

Camping er erstattet med overnatning hjemme eller i et af Københavns mange alternativer, pilgrimsrejsen frem til festivalen er kun 3 metrostop fra byens midte mens dåsetun og smagsløgs festivalmad er udskiftet med et bredt udvalg af gastronomi og drikkevarer fra øverste hylde.


Køb din billet til AiaSound her.

Læs hele artiklen fra mig&kbh lige her.