København får en ny musikfestival

Den 12.-14. august 2021 lægger Femøren og Tiøren græs, sand og vand til en nytænkende 3-dages musikfestival med et stærkt fokus på bæredygtighed

NAVNET ER: ØreSound Festival

ØreSound Festival tager den pulserende energi fra de københavnske gader og lader den udfolde sig i Amager Strandparks naturskønne omgivelser. Festivalens fokus, erat skabe et urbant miljø, hvor mainstream musik, gastronomiske oplevelser og fællesskab går op i en højere enhed - og så er ambitionen, at festivalen skal være Nordens mest bæredygtige.

Festivalener det nyeste skud på den danske festivalscene og afvikles over tre dage i sensommeren2021, hvor 30.000 festivalhungrende gæster inviteres til en ekstraordinær musikfestival med store visioner for fremtiden.

MUSIK

Programmet vil byde på alt det bedste fra EDM, Rap, Pop og Pop-Rock genrerne således at festivalen favner så bredt som muligt.

Man vil kunne opleve internationale artister, store danske navne og nyere danske navne med international sound så der er ingen grund til at leje en højtaler. Udover dette sætter ØreSound en ære i at introducere danske artister som allerede har en international karriere og derfor er vi stolte at kunne præsentere EDM verdensstjerne MORTEN som festivalens første store navn.

”MORTEN laver til daglig musik med David Guetta og er en verdensstjerne som har spillet for tusindevis af mennesker på de største festivaler rundt omkring i verden. Glæd jer til at opleve MORTEN med et brag af et show på ØreSound”

- Udtaler Direktør, Juri Carlsson

ØRESOUND VIL SKABE EN NY MÅDE AT LAVE FESTIVAL PÅ

ØreSound vil være den første af sin art i en europæisk hovedstad og indeholde et potpourri af det bedste København har at tilbyde indenfor mad, drikke, musik, kultur og krydre det med smuk natur, strand og vand.
ØreSound langsigtede mål forstærke den kulturelle bro imellem de nordiske lande og sikre at København forbliver et knudepunkt for kulturen i Øresund.

ØreSound vil skabe en festival hvor bæredygtighed går arm i arm med den gode festivaloplevelse og har fra start inviteret vores sponsorer, samarbejdspartnere og leverandører med på denne grønne rejse. Vi håber ligeledes på at kunne inspirere gæster, frivillige og artister til at tænke mere bæredygtigt. Det kalder vi De Grønne Ringe i Vandet”.

“Et af de mål, vi har haft fra starten, er, at vi gerne vil op og være Nordens mest bæredygtige festival. Vi ved, at fremtiden skal være bæredygtig, så hvorfor ikke bare være dette fra starten”

- Udtaler Frederik Kjærgaard, medstifter af ØreSound Festival.

Billetsalget starter mandag den 31. marts på Ticketmaster.dk

Lokation: Amager Strandpark (Femøren & Tiøren)

Dato: 12.-14. August 2021

Pris: Partout kr. 1.250,-

Kapasitet: 30.000 Gæster

For mere kontakt:

·      Pressechef & Talsperson: Jonas Nybro tlf. 25323699 / Mail: jn@oresoundfestival.dk