HUGO HELMIG SPILLER KONCERTER TIL SOMMER 2021

Det seneste års tid har budt på et nyt kapitel for Hugo Helmig. Han udgav i 2020 mini-albummet ’LULU Vol. 1’, der viste en mere ærlig, mørk og skrøbelig sangskrivning end tidligere set fra den unge sanger. Siden har Hugo Helmig hittet med singlerne ’Sooner Or Later’, ’Champagne Problems’ og ’Wake Up’, hvor han for alvor har bevist at han er tilbage bedre end nogensinde før.

Efter samarbejder med henholdsvis Lukas Graham på ’Sooner Or Later’ og Lord Siva på ’Champagne Problems’ er Hugo vendt tilbage i studiet med Emil Falk for at arbejde videre med LULU-universet. Det er blevet til singlerne ’Wake Up’ og senest ’I Don’t Belong’, som understreger at Hugo Helmig stadig er en inkarneret popartist, men nu med et mere selvstøndigt musikalsk udtryk og nogle af de bedste tekster i dansk popmusik lige nu.

’LULU Vol. 2’ udkommer i sin samlede form den 25.juni, mens Vol. 3 udkommer, inden året er omme.

Igennem de seneste par år har Hugo Helmig slået igennem i både Danmark og Tyskland med singlerne ’Please Don’t Lie’, ’Wild’ og ’Young Like This’. For en måned siden udgav Hugo Helmig første sang fra LULU Vol. 2’, den pulserende og catchy sang ’Wake Up’, der er blevet godt modtaget både herhjemme og i udlandet. I verdens tredjestørste musikmarked, Tyskland, er sangen gået i Top-100 på radio efter blot tre uger.

Fans af Hugo Helmig kan glæde sig til at opleve sangen på Grøn Koncert, SPOT Festival og Smukfest til sommer. Derudover tager han på Danmarksturné i efteråret 2021 og følger op med en længerevarende turné i Tyskland i foråret 2022.