Her er madboderne til Aia '24!

Aia er alt det, vi elsker - og hvis der er noget, som virkelig er vejen til hjertet, er det selvfølgelig… mad!

Madboderne spiller en kæmpe rolle for helhedsoplevelsen på Aia. Sammen afspejler de det gastronomiske København, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller verdenshjørner. Vi er så glade for at løfte sløret for alle de lækre madsteder, du kan glæde dig til at sætte tænderne i til august! De er seriøst til at savle over. Tjek dem ud lige nedenfor:

Crisp
En perfekt sprød og saftig kyllingeburger skal man nok lede længe efter - medmindre man selvfølgelig er gæst på Aia ‘24. Crisp stiller sig nemlig endnu en gang klar på årets AiaSound, så du kan nyde smagen af deres overdådige kylling, både i det asiatisk inspirerede og i det klassiske hjørne. Mums.

Joe & The Juice
Vi er stolte af igen at have Joe på pladsen - en lækker, uundgåelig klassiker. De har længe prydet gadebilledet verden over med deres lyserøde logoer og farverige juices. Vi ved ikke hvad der er mest power i - deres juice eller deres juicers? De to går hånd i hånd, og vi elsker dem for det. Snup en frisklavet sandwich eller pick (me) up din yndlingsjuice, og lad dig rive med af den sprudlende energi.

Zeynos
Zeynos vender tilbage til Aia! Der er ingen tvivl om at den klassiske kebab er et absolut must have. Hos Zeynos laver de en suveræn en af slagsen - med hjemmelavet brød helt fra bunden, frisk shawarma og kylling. Ganske enkelt en autentisk madoplevelse, uden at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Sticks'n’Sushi
På toppen af sushikongedømmet har Sticks ‘n’ Sushi regeret i mange år - og med god grund! Sticks ‘n’ Sushi leverer kvalitet og fabelagtig sushi til punkt og prikke hver eneste gang. Friske råvarer og detaljer, der er kælet for til perfektion, er dét, du kan glæde dig til, når Sticks endnu en gang slår dørene op på Aia.

Rosetta
Rosetta holder de autentiske italienske traditioner i hævd med et kompromisløst fokus på kvalitet og gode råvarer - de bager friskt brød hver dag, mens de sørger for smagfulde italienske pølser, skinker og oste. Glæd dig til at sætte tænderne i de overdådige sydlige delikatesser, når Rosetta slår dørene op på årets Aia!

Perfect Season
Glæd dig! For Perfect Season ruller op med deres ultralækre food truck på Aia ‘24. Der er garanti for plantebaserede lækkerier, du bare ikke kan gå glip af. Glæd dig til at prøve de mange forskellige retter, når Perfect Season slår dørene op på årets AiaSound.

Kræmmer Grillen
Når man rammer mange verdenshjørner, er det også på sin plads med noget traditionelt, dansk mad. Derfor: glæd dig til at smage på snaskede lækkerier fra Kræmmer Grillen, der disker op med vaskeægte kvalitets-flæskestegssandwiches, parisertoasts og meget mere. Helt perfekt med en øl on the side.

PASA PASA
Uh la la! PASA PASA leverer dine italienske favoritter lavet helt fra bunden og proppet med velsmag, kærlighed og sydlandsk power. Portioner så store, som Mama ville servere dem - med masser af gode råvarer, økologi og kød fra Grambogård. En bid af Italien går man altså aldrig galt i byen med.

Brutal Burger
Brutal siger det selv: simplicitet, kompromisløs kvalitet og kærlighed - deres burgers har præcis det, der hører til og ikke så meget andet. Glæd dig til at sætte tænderne i en sweet brioche bun fyldt med juicy jysk oksekød og smagfuld signaturdressing. Det er brutalt simpelt, brutalt godt, brutalt lækkert - du har fanget den, ikke?

Loaded Nachos
Alle elsker nachos - men det her er altså steppet over… Som navnet i sig selv siger: det er nachos med LOAD. Hos Loaded Nachos finder du nemlig nachos med masser af lækkert fyld i høj kvalitet. Vi savler! En absolut need to have, når den salty craving eller sulten sniger sig ind. Mhmmmm.


Vi glæder os til at se dig på Aia '24 - til alt det, du elsker 💙