Guide: Det skal du opleve på pladsen

Sommeren er over os og AiaSound løber af stablen om bare én måned. Vi har allerede offentliggjort et lækkert lineup af 22 koncerter fordelt på de to store scener: Blandt andet kan du opleve Tiësto, Chance The Rapper, Tyga, Becky Hill, Artigeardit, Clara og Tobias Rahim. Men før musikken starter og mellem koncerterne, skal du selvfølgelig også opleve de mange fortryllende områder og atmosfærer på hele Københavns festival. Derfor guider vi dig her fra A-Z på AiaSound.

Haven

Oplev AiaSounds svar på en chillout sensommer-havefest i grønne omgivelser: Haven. Her kan du læne dig tilbage og slappe af – måske med en forfriskende cocktail fra Nohrlund eller et køligt glas rosé (i rigtige glas!), mens du nyder solen og venter på at høre din næste yndlingsartist.

Lucy Lounge

Øl og festival er et match made in heaven. Vi har taget skridtet videre med Lucy Loungen. Her finder du AiaSounds craft beer bar, hvor du kan vælge og vrage mellem en bred vifte af specialøl fra Anarkist og People Like Us. Lucy er ét af de to store overdækkede loungeområder på
pladsen, og designet med inspiration fra de to ølbrands i en rå, dæmpet og hyggelig atmosfære.

Lola Lounge

Kalder alle gin-elskere! Lola Loungen er den anden af de to store overdækkede loungeområder på pladsen, og her finder du festivalensginbar. I samarbejde med Malfy og Monkey 47 gin, kan du glæde dig til at opleve et todelt univers af italienske citronranker og eksotiske palmer, med et touch af sommerfarver og diskokugler.

Holdbar

Den klassiske øl er altid en sikker vinder. Kig forbi Holdbar i Atmosfære Alléen til en kold Royal Økologisk. Smid gerne et par hurtige dance moves når du bestiller, for så genererer du energi via det kinetiske gulv (læs: bevægelsesenergi). Og voila, her har du en selvforsynende bar med minimalt Co2-udspil. Det er holdbart! 

Absolut

Slå dig ned i det hyggelige hang out spot Absolut, og nyd en lækker Absolut Vodka cocktail i farverige rammer og en helt spektakulær atmosfære i Absolut-stil.

Booster

Boosterbaren er for den garvede festglade gæst. Her kan du slukke tørsten med den lækre mix af Booster og Absolut Vodka i lange baner. Find Boosterbaren ved siden af Main Stage på festivalpladsen.

Pepsi Max loungeområdet

Her kan du nyde musikken, solens stråler og fænomenal udsigt fra øverste etage i dobbeltdækkerbussen fra Pepsi Max.

Pagoden

Hyggeligt hang out spot med et yderst festligt slag banko alle dage fra kl. 12.30 til 13.45. Kom forbi, mærk stemningen, vind fedepræmier og start din festivaldag på allerbedste vis med Bauners Banko i Pagoden.

…gå på opdagelse i de mange udsmykkede specialbarer på festivalpladsen, hvor du også kan finde Kahlua med lækre kaffecocktails, Joe & The ”Booze” med friske juices á la festival, Pifts containerbar og mange flere. Tag også forbi Karma Glitter og bliv glammed up til dagen, eller få inspiration til næste shoppetur i MbyMs showroom. Hvis du hopper på cyklen til AiaSound, står Swapfiets står klar til at shine din cykel op ved cykelparkeringen, mens du fyrer den af på festivalpladsen – og alle cykler er velkomne.

Hvis du endnu ikke har gjort det, kan du nå at købe din billet her.

Vi ses på Tiøren, København den 11.-13. august!