Frivillighed is KEY

Det er svært at sige festival, uden at sige frivillige. For ikke at sige umuligt!

Frivillige ildsjæle er en nødvendighed for at en festival kan køre rundt, og det er derfor usammenligneligt et af de allervigtigste områder at værne om. Hver eneste frivillig på festivalen er værdsat, og hvis ikke det var for dem, ville vi ikke have mulighed for at kunne afvikle en festival overhovedet.

 

SÅ TAK! Tak til dig der stod i baren, tak til dig der stod vagt, tak til dig fra renovation og tak til dig der malede vores skilte. Tak til hver enkelt der gjorde sit arbejde som frivillig, for DU var med til at gøre festivalen til virkelighed. Vi ved godt at dit job ikke altid var lige nemt, og du skal vide at alt dit hårde arbejde ikke går ubemærket hen.

 

Noget af det der gør festivalindustrien til noget helt særligt, er at det er noget vi sammen udretter, for og med hinanden. At alle involverede forestiller én møtrik i et større tandhjul, og kun hvis alle bærer sin del af læsset er det et velkørende maskineri.

Vi bidrager som fællesskab til, at vi sammen kan skabe den eufori af festivalstemning med en symfoni af musikalitet, gastronomi og næstekærlighed, vi stræber efter at kunne opleve på festivalpladsen.

På en festival interagerer du i et fælleskab med fremmede mennesker, men den tid du tilbringer på festivalen, har i noget til fælles, og i har et fælles ansvar for at gøre oplevelsen til noget unikt for hinanden, som gæst, som frivillig og som medarbejder.

Hvis vi alle løfter i flok, kan vi sammen skabe dit og mit AiaSound.