Emilie Lilja er årets konferencier på Midtime Stage '23!

Vi er stolte af at præsentere Emilie Lilja som konferencier på Aia Midtime Stage!

Kært barn har mange navne. Lilja har haft en bragende modelkarriere i København og New York - nu er hun både tv-vært, influencer, kreativ strateg, national såvel som international DJ og ikke mindst forfatter.

Multitalentet er helt klar til at styre showet på Aia ‘23 Midtime Stage - et nyt tiltag på årets Aia, der skal give en platform for unge talenter og hjælpe med at bane vejen endnu længere frem i musikbranchen. 

“Jobbet som konferencier ved AiaSound i år, er på en scene med et særligt formål, som jeg synes er enormt givende: Et program, dedikeret til unge og upcoming artister. Musikbranchen er en virkelig hård og kontrolleret branche i Danmark og har man ikke store, stærke kræfter i ryggen, kan den være ubarmhjertig. Derfor er jeg glad for at supporte, at festivalen giver muligheden til dem, der bare har et vanvittigt talent og drømmene med sig - og en af de bedste ting ved at være på festivaller er jo, når man opdager ny og vidunderlig musik!”, Emilie Lilja.

Emilie Lilja bliver dermed den allerførste vært på Midtime Stage - glæd dig til hun indtager scenen med stil og højt humør på Aia ‘23!