Det siger Soundvenue: Tiësto

Publiceret den 30. marts 2022

Af Kristian Karl

Hvis du skal have en EDM-dj på din festivalplakat, så bliver det næppe meget større end Tiësto. Så det er altså en booking i den helt tunge ende, den københavnske festival AiaSound er ude med i dag. 

AiaSound havde premiere i 2021 ved Tiøren på Amager, og til deres anden udgave har de nu booket den rutinerede hollænder, der i årtier har formået at bibeholde sin status som en af verdens suverænt største dj’s. Han kommer og spiller på festivalen fredag den 12. august.

I 00’erne optrådte Tiësto blandt andet tre gange på Roskilde Festival og spillede desuden koncerter i Parken i 2007 og 2010. Siden er han blevet kendt som gudfaderen af 2010’ernes EDM-bevægelse.

Den hollandske stjerne er det største navn på AiaSound-plakaten indtil videre, der også tæller internationale navne som rapperen Tyga og EDM-dj’en Steve Aoki samt en række danske artister som Hans Philip, Artigeardit, Cheff Records, Branco, Clara og Tobias Rahim.


AiaSound Festival finder sted 11.-13. august.

Oplev Tiesto (NL), TYGA (US), Becky Hill (UK), Steve Aoki (US), Tobias Rahim, Artigeardit, Clara, CHEFF RECORDS, Hans Philip og mange flere.

Køb din billet her.