BLOG: VIL DU VINDE DEN ULTIMATIVE FESTIVALOPLEVELSE?

Sidste chance for at deltage i lodtrækningen om den ultimative festivaloplevelse til en værdi af 80.000 DKK, er den 31. maj. Deltagelse sker automatisk ved billetkøb til AiaSound ‘22.

På AiaSound kan du forvente intet mindre end festivaleufori og livsglæde i sin fineste form. Med inspiration fra fænomenfestivaler rundt i verden, har vi samlet alt det bedste: Vi har trukket tråde fra Tomorrowlands drømmende atmosfære og Coachellas bohemian sommervibe, og mixet de to med fundamentet af København, så festivalen er designet til den danske oplevelseskultur i metropolitanske rammer. AiaSound er skabt af København for København. Vi ved, at københavnerne er kvalitetsbevidste - and so are we.


Det kan nemt koges ned til det her: Vi vil give danskerne den ultimative festivaloplevelse, som kan måle sig på globalt plan, og lade vores gæster skabe helt unikke oplevelser og minder, tilsat et inferno af lyd, lys og endorfiner. Tænk 21 live performances, dans under sommersolen og dine bedste venner…

Festivalen finder sted på naturskønne Tiøren i København, kun et stenkast fra Femøren Station. Metroturen fra indre by skal fungere præcis som Københavns eget klædeskab til Narnia på rejsen til AiaSounds eventyrlige univers. Turen bliver ligesom en magisk tidskapsel, som får jer fra hverdag til drømmeland på bare 15 minutter. Det atmosfæriske univers skal mærkes fra dét sekund, I lander på Femøren st. - som et klart tegn på, at I inden længe træder ind i en helt anden verden af lysskulpturer, gastronomi og betagende æstetik med sans for detaljen.


Har vi ikke overbevist dig endnu? Så hør her! Vi har sat vores hidtil vildeste konkurrence på højkant: Den Ultimative Festivaloplevelse med ALT, du behøver - og mere til. Til en værdi af 80.000 DKK, kan du og 5 udvalgte venner se frem til hotelovernatninger, mad og drikke, VIP-festivalbilletter, merch (lanceres snart!) og transport. Det bedste af det hele er, at du deltager automatisk i lodtrækningen, når du køber din billet til AiaSound inden den 31. maj. Endagsbilletten giver ét lod, mens partoutbilletten giver 3 lod. Jo flere billetter, jo bedre chancer for at dit eller din vens navn bliver trukket. Fingers crossed!


Vi trækker den heldige vinder den 1. juni.  


Køb billetter her.


Vi glæder os til at se jer!Life is worth living