BLOG: VERDEN RUNDT MED AIASOUNDS 2022-LINEUP

Vi har sagt det før og vi siger det igen: AiaSound er for alle! Derfor gør vi vores ypperste for at sammensætte et så bredtfavnende og blæret mainstream musikprogram som overhovedet muligt. Med Tiësto, Gente de Zona og Sivas som de tre nyeste navne på festivalplakaten, kan du glæde dig til at opleve crème de la crème fra vidt forskellige genrer og verdenshjørner. 

Hollandske Tiësto er kendt som selveste The Godfather of EDM og med sin globale megasucces, samt imponerende mange år som en af de førende i branchen, er vi slet ikke i tvivl om, at han leverer et fuldstændig uforglemmeligt set og show, når han gæster AiaSound til sommer. Tiësto har derudover optrådt på de største festivaler i verden; heriblandt Tomorrowland, Coachella, Ultra og EDC.

Hopper vi til det caribiske øhav, støder vi på de to grammyvindende latinkonger bag Gente de Zona, som inden længe står klar med deres enorme liveband og eksotiske rytmer med autentisk cubansk reggae - for første gang nogensinde på dansk jord. Du kan glæde dig til absolutte bangers, at svinge hofterne i en salsa eller to, og ikke mindst kæmpestore smil og en garanteret feel good energi.

Sivas, der har fuldstændig revolutioneret den danske rapscene til inspiration for mange upcoming artister, kan man ikke andet end have kæmpe respekt for. Allerede fra sin første albumudgivelse fik han massiv succes, og sidenhen har han virkelig formået at bibeholde sin status og aktualitet, som et af de største rapnavne i landet. Så sent som den 10. april gav han koncert i Operaen, hvilket har hevet hele 5 stjerner fra Soundvenue: "Sivas formåede at bruge det store rum i Operaen til at gøre sin koncert til noget ekstraordinært. Han viste igen, at han har visioner som få andre rappere." (Læs den fulde anmeldelse her.)

Sagt på en anden måde, tager vi dig verden rundt på 3 dage med AiaSounds 2022-lineup - blandt andet fra Holland til Cuba - selvfølgelig med alt det bedste fra den danske musikscene oveni. Derfor kan du næsten ikke undgå at kaste blikket over din yndlingsartist eller -genre på årets festivalplakat, uanset dine præferencer. Husk også lige, at vi endnu har 4 store artistannonceringer i ærmet. Og hey, du har med stor sandsynlighed også mulighed for at udvide din musikalske horisont en smule - og er det ikke det festivaler kan? I samspil med de store øjeblikke, de uforudsete oplevelser og de vedvarende minder selvfølgelig.

Lad dig rive med af de mange betagende tunes på AiaSound 2022, når i alt 21 artister fra ind- og udland gæster København den 11.-13. august.


Vi ses til sommer, solskin og liveoptrædener, du sent vil glemme.


Køb din billet her.

Se det offentliggjorte program her.


Life is worth living