BLOG: VALUE FOR MONEY? AIASOUND HAR DIG!

AiaSound er for alle. Derfor er vi stolte af at udbyde Danmarks nok bedste partoutbillet til prisen, som giver adgang til festivalens tre dage, et stjernespækket musikprogram og ikke mindst et bredt udvalg af gastronomi og forfriskende drikkevarer fra øverste hylde. Det er ret simpelt: kvalitet og værdi for dine penge kan sagtens gå hånd i hånd.

Med i alt 21 optrædende fra ind- og udland, eller 7 store koncerter om dagen, sikrer vi dig en festivaloplevelse, som vil stå i din erindring måske til evig tid. De offentliggjorte navne tæller blandt andet TIËSTO (NL), Tyga (US), Tobias Rahim, Becky Hill (UK), Clara og Steve Aoki (US).

Det hele foregår på Tiøren midt i København, hvor vi skaber et eventyrligt univers á la Alice in Wonderland med lysskulpturer og en æstetisk dragende atmosfære. Tænk inspiration fra Tomorrowland og viben fra Coachella, bare skræddersyet og designet til København. Og tænk også lige… Det kræver intet andet end en metrotur på 10 minutter fra Kongens Nytorv, og du kan ovenikøbet ligne en million hver dag, for vi har nemlig skippet camping og gjort hele oplevelsen ekstra lækker. What’s not to like? 


Når vi tænker sommer, tænker vi god stemning og lange lyse nætter med alle dem vi holder af - as cliché as it sounds. Men helt ærligt, unikke oplevelser skaber unikke minder, og det synes vi absolut skal omfavnes. Hvad ville livet overhovedet være uden?

Vi ses den 11.-13. august til livekoncerter under åben himmel på vores fortryllende festivalplads i København.


Køb din billet her.

Life is worth living