BLOG: SPICE UP CHRISTMAS

December måned er skudt godt i gang, og inden længe er vi halvvejs til juleaften. Hvis du også tænker at tiden virkelig flyver afsted, så er vi fuldstændige enige. Julemåneden flyver især afsted, hvilket nok kan begrundes med, at den som regel er pakket til randen med hyggelige julefrokoster, pebernødder, gløgg, æbleskiver, juleklip, julelys, julesange - ønskelister og julegaver…

Hvor let ville du kunne svare, hvis vi spurgte dig: Hvad fik du i julegave sidste år? Eller hvad med forrige år? Og året forinden?

Det kan være overraskende svært både at huske og skelne mellem sine julegaver - ikke fordi man ikke er blevet helt vildt glad for hver og en, det er selvfølgelig klart. Men fordi, at materielle goder ikke altid holder evigt i hukommelsen. Det gør oplevelser til gengæld.

Det gælder selvfølgelig oplevelser i alle størrelser - store som små. Men når man har en oplevelse sammen og skaber et særligt minde, får det værdi på et helt andet niveau - og kan slet ikke sammenlignes med hverken hårde eller bløde pakker under juletræet. Derfor kan du overveje at spice din ønskeliste op med “oplevelser”, eller give en oplevelse til (en af) dine kære i år - vi garanterer, at en oplevelsesgave vil føles speciel, personlig og holde endnu længere.

Vi ønsker dig den dejligste jul <3
 

With love,

AiaSound

Life is worth living