BLOG: DET KAN GODT BLIVE VILDERE

Ærlig talt. Vi kan næsten ikke få armene ned over vores nye konkurrence; den ultimative festivaloplevelse. 

Vi har gjort det så overskueligt og eksklusivt som muligt, og du behøver faktisk ikke andet - der er ingen planlægning, intet ansvar og ingen bekymringer. Du og 5 venner skal blot læne jer tilbage og nyde en overdrevet fed oplevelse helt ud til fingerspidserne. Det eneste I skal gøre, er at møde op på jeres hotel, og derfra har AiaSound sørget for det hele, og nok endda mere til. Hvis du troede, at det ikke kunne blive vildere, så blev det alligevel lige det.

Den ultimative festivaloplevelse indeholder nemlig alt fra VIP-billetter og fast track indgang, hotelovernatninger, transport med DRIVR til og fra festivalen, valgfri mad og drikke fra pladsens boder under hele festivalen, og ikke mindst tøj fra vores splinternye exclusive merch collection lavet i samarbejde med A.C.T. Social, som endnu ikke er launchet - men tro os, det bliver cool.

VIP-billetterne giver selvfølgelig adgang til at benytte pladsen frit, som I lyster - både i og udenfor VIP-området, som i øvrigt har festivalens bedste udsigt, lydoplevelse samt lækre madboder og premium drikkevarer. Summa summarum: vi giver dig den fuldendte festivaloplevelse på AiaSound med dine bedste venner - på første klasse. Behøver vi sige mere?

Hvordan deltager jeg så i konkurrencen, tænker du nok? Endnu en gang har vi gjort det simpelt. Hvis du har købt billet til AiaSound ‘22, er du automatisk med i lodtrækningen om vinderpræmien, uanset købstidspunkt inden den 31. maj, hvor konkurrencen kører til. Vi har lavet lodder baseret på antal dage og billetter, du har købt adgang til. En endagsbillet giver 1 lod i konkurrencen, mens en partoutbillet giver 3 lodder. Har du købt 5 partoutbilletter til dig selv og dine venner, har du 15 lodder - makes sense, right? Og hvad ligger så bag konkurrencen, tænker du måske? Jo. Vi har simpelthen sat os ned sammen i AiaSound-temaet og tænkt… Okay - hvis vi selv kunne vinde den mest sindssyge præmie til festivalen, hvad skulle den så indeholde? Og netop heraf opstod Den ultimative festivaloplevelse. 


Har du allerede købt din billet til sommerens AiaSound, så krydser vi fingre for dig i lodtrækningen - big time! Har du endnu ikke købt billetten, kan du nå det endnu. Vi trækker én heldig vinder af hele konkurrencen den 31. maj kl. 23.59, som får direkte besked den 1. juni.

Køb din billet, og deltag automatisk i konkurrencen om den ultimative festivaloplevelse for dig og 5 venner, lige her.