BLOG: AS YOU PLEASE, MORTEN

“Første gang at der er festival i København - jeg synes at det er på tide, og jeg er rigtig glad for at være her”

Citat MORTEN, ØreSound 2021


Som MORTEN så flot sagde det, var sidste års festival den første store mainstream musikfestival i hele Danmarks hovedstad: København. Vi ved at Danmark er et af de allermest festivalglade lande i verden og et af de lande, hvor der er flest festivaler pr. indbygger. Og det forstår vi godt! Derfor er det også helt på sin plads, at metropolen København endelig har fået sin egen festival. Vi har skabt AiaSound til København - vi har matchet alt fra byens politiske turisme- og kulturplaner til madudvalget på pladsen og selvfølgelig tilført det ekstra touch af eksklusivitet gennem hele opbygningen og skabelsen af AiaSound. 

“Jeg håber at det her bliver en gentagende succes - at man tager herud (…) for at feste”

Citat MORTEN, ØreSound 2021


You’re right, MORTEN

Vi arbejder fuldtid året rundt for at skabe den bedst mulige festivaloplevelse for alle jer, og vi håber at I kommer til at elske oplevelsen lige så meget, som vi elsker at planlægge den. På AiaSound-teamet plejer vi at sige, at sidste års festival var en demo af hvad I kan forvente i år - 2022 bliver vores første rigtige festival, som den var tiltænkt helt fra starten.

Under afholdelsen i 2021 var vi - som I nok ved - ramt af restriktioner og retningslinjer, som blev ændret og kastet ind fra højre. Som startup i branchen har det været et MUST, at være agile, omstillingsparate og generelt at make the most of it. Under de svære forudsætninger, er vi meget stolte af at have afholdt en succesfuld første festival.

Men i 2022 kan I se frem til…

Et samlet musikprogram!

Sidste år opdelte vi de tre festivaldage i kategorier; Urban, EDM og pop. Dette er ikke længere tilfældet, og nu er der næsten ingen undskyldning for ikke at købe en partoutbillet. Vidste du måske, at det sammenlagt koster intet mindre end 62,- kroner (!) pr. koncert med en partoutbillet?

En stor åben plads!

Grundet restriktioner, var vi nødsaget til at opdele pladsen i 5 sektioner - og dertil var der selvfølgelig et forsmalingsloft, som også skulle tages højde for. I år er pladsen altså helt åben og sektionsfri, og kan huse 20.000+ gæster pr. dag. 

Nyt navn...?

I 2021 hed festivalen ØreSound - kort efter afholdelsen har vi rebrandet os selv, og fundet på vores nye navn: AiaSound. Faktisk skyldes dette flere ting. For det første ville vi gerne appellere til et internationalt publikum, og det er altså ikke nemt at udtale et Ø, hvis du ikke taler dansk… Derudover har vi bidt mærke i, at alle festivaler har et kælenavn. Det er en del federe at være kendt som “Aia” sammenlignet med “Øre”... Sidst havde vi lånt det gamle navn af et kor i Hørsholm (tak for lån!), som vi nu alligevel synes skulle have deres skønne navn i fred.

Så hvis du ikke allerede har gjort det: køb din billet til AiaSound ‘22, og oplev hvad vi har arbejdet nonstop på lige siden august 2021. 


VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG <3

Køb din billet her.