BLOG: AiaSound x A.C.T. Social - MERCH ‘22

Hos AiaSound har vi teamet op med det miljøvenlige modebrand A.C.T. Social, og sammen har vi skabt den officielle merch-kollektion for 2022. Vi har skabt kollektionen fra bunden - med kærlighed og øje for mindste detalje, helt fra den grafiske designproces i København til den lokale produktion i Portugal. 

Både AiaSound og A.C.T. Social har bæredygtighed som kerneværdi og fundament. Vores fælles vision for en grønnere fremtid, går hånd i hånd med kollektionen: alle styles er fremstillet i 100% GOTS-certificeret bomuld, som er det mest bæredygtige certifikat i modebranchen. Derudover er der ikke tilsat farve i det økologiske bomuld, hvilket betyder at hvert enkelt piece er unikt, og at kvaliteten er så høj som overhovedet muligt. Vi har lavet et klassisk og tidløst design, så alle pieces kan bruges mange gange, hele året rundt. 

Merch-kollektionen består af hoodies, t-shirts og caps - selvfølgelig i unisex. Vi har lavet 300 stk. af hvert item, som hver især er nummeret fra 1-300, hvilket gør kollektionen ekstremt limited og hvert item helt specielt.

Hos AiaSound og A.C.T. Social er vi utroligt stolte af vores merch for 2022. Vi håber at de forskellige styles falder i jeres smag, og at I vil tage godt imod dem.

Kollektionen er nu launchet på A.C.T. Socials hjemmeside.

Det er allerede muligt at købe hoodies og T-shirts - både med og uden en AiaSound partoutbillet oveni.

Kasketterne bliver sat til salg på festivalpladsen den 11.-13. august.


FÅ DIT MERCH HER.


Vi glæder os til at se jer rocke vores merch <3

With love,

AiaSound & A.C.T. Social