Beverage Partnere

Royal Økologisk 

Royal Økologisk på AiaSound er et stærkt samarbejde bygget på dybt engagement i musikkens verden, og har en udbredt og visionær forståelse for, at musik, kultur og øl hører sammen med bæredygtighed og klima. 

Der er derfor også stor glæde at spore i AiaSound-lejren over at Royal Økologisk, med Royal Unibrew, er med på rejsen og den fremtidige udvikling af festivalen.  

 

Faxe Kondi Booster                                                                                                  

Samarbejdet med Faxe Kondi Booster Black er skabt på et mantra om en fælles rejse mod brudte barrierer mellem mennesker, og at udfordre normen for festivaloplevelser, som vi kan dem.  Vi er enormt stolte af at kunne stå side om side med Booster Black, og at kunne præsentere en energidrik, som er skabt og tappet i Danmark. 

                                                                                            

Absolut 

Absolut & AiaSound – en fælles rejse bygget på at udfordre hele konceptet med etiketter og fordomme i jagten på en mere mangfoldig, levende og respektfuld verden.  

Med kvalitetsproduktet Absolut Vodka på festivalen og visionen om at bringe mødet mellem mennesker tilbage “In Real Life” (#IRL), ser vi frem til vores mangeårige udvikling sammen.  

 

Pepsi Max  

På AiaSound er vi stolte af at kunne maximere festivaloplevelsen, atmosfæren og magien på Tiøren i København. Derfor glæder det AiaSound, at Pepsi Max er med til at støtte om visioner og dyder med vores fælles syn på bæredygtighed, lighed og inkludering. 

 

Kahlua 

Lyder Espresso Martini, White Russian eller Kaffe Kahlua som en af dine yndlingsdrinks? Så vil det glæde dig at bestille i vores barer på AiaSound Festival, hvor vi sørger for at du kan gå på festival, uden at skulle gå på kompromis med dine smagsløg. 

Anarkist 

Den fynske ølproducent har med sine frugtige, friske og nytænkende smagsvarianter taget danskerne med storm, og det forstår vi godt! Derfor kan du på AiaSound Festival slukke tørsten med din favorit IPA, Weissbier eller alkoholfrie øl.

 

Nohrlund 

Skal du have en forfriskende cocktail med på farten, eller to eller tre? Så er Nohrlunds økologiske cocktails på tappen lige det, du har brug for. De iskolde varianter findes i barerne på AiaSound Festival, så du nemt kan komme til din favorit Nohrlund cocktail. 

 

Pure Shots 

Pure Shots kommer som en selvfølge på AiaSound med sit fantastisk velsmagende og ærlige produkt. Her har vi et brand og produkt med kvalitet og smagsoplevelse i top, som samtidig besidder en høj og realistisk ambition mod en klimabevidst og bæredygtig fremtid.  

 

Monkey 47 

Gin tonic, Gin Hass, Gin Fizz? Ikke uforstående at gin er en af dem, vi hverken kan eller vil gå udenom, når det kommer til mundvandsdrivende cocktails. For at gøre smagsoplevelsen komplet, har AiaSound Festival allieret sig med Monkey 47, der leverer kvalitetsgin af fineste klasse. 

  

People Like Us 

People Like Us har skabt deres eget bryggeri-kongedømme, hvor de har fusioneret alt fra den klassiske IPA, til gin, kirsebærvin og whiskey i deres øl. People Like Us er billedet på en oplevelse, du ikke vidste du manglede. Udvid dit øl-repertoire på AiaSound Festival med deres fantastiske kreationer af smagskombinationer.     

 

Mumm 

På AiaSound Festival viser vi vores gæster, at vi virkelig holder af dem - blandt andet ved at byde dem på et glas iskold champagne fra et af verdens mest eksklusive brands. Mumm Champagne er kræset om igennem sin næsten 200 år gamle historie. Er et enkelt glas ikke nok? Så finder vi en flaskestørrelse, der passer netop dig og dit selskabs behov.  

 

Perrier-Jouët 

Den prestigefyldte champagneproducent, der til daglig holder til i byen af samme navn, nemlig Champagne, leverer eksklusivitet og smag på et højere gastronomisk niveau med deres fantastiske champagner, kendt og værdsat verden over. Nyd et glas eller to med en du elsker i de smukke omgivelser, der passer til champagnen på AiaSound Festival.