AIASOUND PRÆSENTERER: SIVAS

I 2013 lagde han Danmark ned, da han debuterede med megahittet d.a.u.d.a, der udkom på EP’en af samme navn. Her gav han danskerne en helt ny lyd og en forsmag på det, der i dag kendetegner danske raphits som topper hitlisterne.

Sivas er anerkendt for sit især lyriske talent, og rapperen formår som én af de eneste herhjemme at sætte et internationalt præg på sine tekster og sit flow. Man er ikke i tvivl, når man hører et Sivas-nummer. Der er gennemgående melankoli, dybde og fængende tonearter.

Sivas, der går under det borgerlige navn Siavash Memaran-Torbati, havde både dansk, engelsk, persisk, arabisk og tyrkisk inkluderet i sin allerførste udgivelse og har sidenhen formået at bevare sin alsidighed.  Sivas’ tracks er eksperimenterende i sine lyde og samples og kan fange langt de fleste rap-fans. Han formår at ramme bredt i flere forskellige stilarter, mens han samtidig bevarer sin personlige og unikke lyd. 
I året 2022 er Sivas aktuel med albummet FORZA, der indebærer gæsteoptrædener fra Branco, Lord Siva og Hans Philip. Det er også året hvor festivaler for første gang i 2 år kan lade sig afvikle. Netop de to ting kan du fejre samtidig, når Sivas gæster AiaSound Festival den 12 august, som en af de danske artister der skal fyre op for et show af dimensioner, når AiaSound åbner op for deres eventyrverden på Amager.

Foruden at have opnået massiv succes alene, har rapperen været featuring på en række hits med artister som Kesi, Gilli og Ukendt Kunstner. Sivas har derudover være back up rapper for Jooks, der efterhånden har været aktuel på den danske musikscene i mere end et årti.

Sivas var nomineret til P3 Talent ved P3 guld i 2014, og opnåede intet mindre end 5 nomineringer ved Danish Music Awards, for sit allerførste debutalbum (tidlig. omtalte d.a.u.d.a) herunder; Årets danske udgivelse, Årets nye danske navn, Årets danske sangskriver, Årets danske urbanudgivelse og Årets idé.

Varm op til Sivas-koncerten med nogle af hans bragende hits som “Oui”, “Stein Bagger”, “Kbhavana”, “Ritualet” og selvfølgelig “d.a.u.d.a”.

Køb din AiaSound billet her!