AiaSound præsenterer de første madboder på årets festival!

Gorm’s

De tog Danmark med storm, og viste vejen til en klassisk italiensk pizza kombineret med deres egne lækre råvarer. Der er absolut ingen tvivl om, at denne gastronomiske pizza skal serveres på AiaSound Festival. Med et kendt brand, kendte pizzaer og god musik, er du sikret en fantastisk festival med Gorm’s.

Hubb Kitchens

For første gang sætter genierne bag den virtuelle restaurant Hubb ansigter på sig selv, når deres madbod på Tiøren bliver tilgængelig for AiaSound Festivals gæster. Her kan du vælge og vrage mellem alt fra farverige salater, lækre burgere og alt hvad street food-hjertet begærer.

Mahalle
Mahalle tager dig på en rejse til det eksotiske mellemøsten, også selvom du står mellem to koncerter midt på AiaSound. Med et køkken inspireret af den libanesiske verden, og med sans og kærlighed for detaljen, kan du være sikker på at få stillet dine mange madlyster hos Mahalle. 


Meddethele

“Jeg skal bare have en med det hele” - en uundværlig klassiker, vi alle kender til og sætter pris på. Meddethele sørger for den klassiske hotdog, både fransk og ristet, og på en festival kan “en med det hele” give din dag lige dét ekstra touch.


Crisp

En perfekt sprød og saftig kyllingeburger skal man nok lede længe efter, medmindre man selvfølgelig er gæst på AiaSound Festival. Crisp stiller sig nemlig igen klar på dette års festival, så du kan nyde smagen af deres overdådige kylling, både i det asiatisk inspirerede og i det klassiske hjørne.


Waffle House 

“Vafler til aftensmad, vafler til aftensmad!” 

Vi kender den alle og vi knuselsker den, ligemeget hvornår vi spiser den. Waffle House sørger for dig hver dag på AiaSound Festival, om end det skal være de klassiske vafler med smør og sirup, eller de savory af slagsen med fried chicken