Aiasound melder klar med de første artister til 2022!

Det er en stolt organisation på AiaSound, der allerede nu kan præsentere de første artister, der skal ligge lyd til, når dørene bliver slået op for AiaSound Festival 2022. 

”Det er med stor ære, at vi kan få lov til at byde velkommen til nogle af de artister der pryder musikbranchen, og som har lagt navn til nogle af de største hits, både på den danske og den internationale musikscene i mainstreammusikindustrien” - Jonas Nybro, Pressechef hos AiaSound Festival 

Med de første artister på plakaten, er målet også at give gæster en idé om hvilken musik og hvilke artister AiaSound Festival vil præsentere fremadrettet.  

TYGA

TYGA er et af de største navne i hiphoppens verden, og svinger forbi Tiøren på Amager til august. Med megahits som ”Taste”, "Loco Contigo" og ”Ayy Macarena”, er han klar til at vælte publikum fuldstændig bagover. TYGA står bag flere virale bangers som "Juicy" med Doja Cat, "Like It Is" med Kygo og Zara Larsson og ”Ayo” med Chris Brown. Derfor forventes intet mindre end et brag end af en fest, når den amerikanske rapper indtager scenen. 

Becky Hill

Becky Hill fik sit gennembrud efter at have nået semifinalen i Engands udgave af ”The Voice”, og har sidenhen stået bag verdensomspændende tracks som ”Lose Control” med MEDUZA, "Remember" med David Guetta og "My Heart Goes". Der er ingen tvivl om, at det bliver en kæmpe fornøjelse at opleve sangerinden for første gang på dansk jord på AiaSound 2022. 

Clara

Fra én britisk power woman til én af vores helt egne. 

Clara er klar til at åbne AiaSound Festival 2022! 

Du kan finde hende på hitlisterne, og med garanti skråle med på hendes tracks. Den 21-årige artist står bag hits som "Nobody's Lover", "Crazy" og "Girl Like You". Sidste sommer udgav hun "Nasty Sommer" i samarbejde med sin rapper-kollega Tessa. Glæd dig til at opleve Clara, når hun indtager main stage som den allerførste på AiaSound.

Pauline

Pauline gjorde sin festivaldebut på sidste års festival (ØreSound 2021), og vi er enormt stolte af at kunne præsentere den mega-upcoming sangerinde igen i år på AiaSound 2022. Den 25-årige artist skød sin musikalske karriere i gang med singlen “Ny og Næ”, som er kåret til ugens uundgåelige på P3, og Paulines seneste udgivelse “Noget for Nogen” er i høj grad i rotation på P3 og P4. Efter hendes succes-optræden på festivalen i 2021, kan vi slet ikke få armene ned over hendes tilbagevenden i år!

Tobias Rahim

Manden bag sange som “STOR MAND”, “Mucki Bar” og “BURHAN G”: Tobias Rahim har taget Danmark med storm og vist sig som et musikalsk geni. Med sine reggaeundertoner og provokerende sangtitler, har han skabt debat og opsigt i det danske musikregi. Tobias Rahim har tidligere haft kæmpe succes i Ghana, men de seneste år har han etableret sig stabilt på toppen af den danske musikscene.

Artigeardit + Lamin

Artigeardit har blæst den danske rapscene omkuld med sine særprægede lyd og ærlige tekster. Han er navnet bag hits som “Er Her” (feat. KESI) fra albummet “Held & Lykke Med At Komme Hjem”, samt hittet “Hvor Fuck Er Min Drink” og er aktuel med sin nyeste single “Hensigt”. Rapperen fra Mørkhøj gæster AiaSound 2022 og tager Lamin med sig, for at give publikum en helt unik oplevelse. Lamin laver musik med store navne som SIVAS og KESI, og er kendt for at levere et show, der får crowdet til at gå amok. Sammen har de to unge rapppere udgivet “Humør”, “Finde på” og “Stable”, og for første gang nogensinde skal de to rappere give koncert sammen. Behøver vi at sige, at vi glæder os?

Hans Philip

Hans Philip, tidligere medlem af Ukendt Kunstner, har finpudset sin solokarriere, som lige nu stryger med 100 km/t. på den danske stream-chart. Hans Philips bløde hiphop-vokal og melankolske tekster blandet med en poppet lyd, er den perfekte opskrift på et hit, hvilket sangeren har leveret gang på gang. “Dagdrøm [1]”, Siger Ingenting” og “Blå Himmel” er tre strålende eksempler. Sidstnævnte udgav Hans Philip med KESI i 2021, og det tør siges at dette track dannede lyden af de fleste danskeres sommer sidste år. Glæd dig til at opleve Hans Philip på AiaSound 2022, når han indtager scenen med harmoni og blød hiphop.